Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk bordstativ for strømforgrenere

Andersson Power strip holder

  Art.nr: 1004232
  • Få smidig tilgang til strømforgreneren
  • Bruk på skrivebordet eller ved ladestasjonen
  • Festes med skruklemme
  • Myke festepunkter beskytter bordkanten
  • Integrert kabelskjuling

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få orden og kontroll på skrivebordet med Andersson Power Strip Holder. Den praktiske bordklemmen for strømforgrenere gir deg raskt tilgang til strømuttaket akkurat der du vil ha det samtidig som du får det rent og pent på skrivebordet.

Klemmen festes med et skrustykke mot bordets kant og går an å festes på bord med en tykkelse opptil 50 mm. Bruk Andersson Power Strip Holder på skrivebordet, ved siden av ladestasjonen eller fest den bak TV-møbelet for prydfull kabelhåndtering av strømkablene til TV-en og hjemmekinoanlegget.

Monteres på bordkanten

Bordklemmen festes på bordet ved hjelp av et skrustykke som både beskytter bordkanten og går an å tilpasse til bordets tykkelse.

Med integrert kabelskjuling kan du på en smidig måte skjule ledningen til strømforgreneren bak holderen.

Mykt materiale beskytter bordkanten

Skruklemmen beskyttes av et mykt materiale hvilket forhindrer riper og andre skader på bordkanten.

Klemmen går an å tilpasses og passer til både større og små strømforgrenere med en dybde på mellom 40-60 mm.

1004232 Andersson Andersson Power strip holder MH01-2 Få orden og kontroll på skrivebordet med Andersson Power Strip Holder. Den praktiske bordklemmen for strømforgrenere gir deg raskt tilgang til strømuttaket akkurat der du vil ha det samtidig som du får det rent og pent på skrivebordet. Klemmen festes med et skrustykke mot bordets kant og går an å festes på bord med en tykkelse opptil 50 mm. Bruk Andersson Power Strip Holder på skrivebordet, ved siden av ladestasjonen eller fest den bak TV-møbelet for prydfull kabelhåndtering av strømkablene til TV-en og hjemmekinoanlegget. Monteres på bordkanten Bordklemmen festes på bordet ved hjelp av et skrustykke som både beskytter bordkanten og går an å tilpasse til bordets tykkelse.Med integrert kabelskjuling kan du på en smidig måte skjule ledningen til strømforgreneren bak holderen. Mykt materiale beskytter bordkanten Skruklemmen beskyttes av et mykt materiale hvilket forhindrer riper og andre skader på bordkanten.Klemmen går an å tilpasses og passer til både større og små strømforgrenere med en dybde på mellom 40-60 mm. Kabelorganisering 5 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering