Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3-pk kabelklemmer, perfekt til skrivebordet/arbeidsplassen

Andersson Cord clamp 3-pack

  Art.nr: 1003962
  • 3-pk med 3 ulike farger
  • Holder kablene dine sikkert på plass
  • Dobbeltsidig teip på undersiden
  • Slipp sammentvinnede kabler
  • Mål: 85 x 15 x 20 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cord Clamp er en kabelklemme som separerer og holder kablene dine på plass. Klemmen sørger for at kablene ikke tvinner seg sammen. På undersiden av kabelklemmen finnes det dobbeltsidig teip, sånn at den passer utmerket på skrivebordet eller arbeidsplassen. Klemmen har plass til flere forskjellige kabler ettersom du sjeldent bare har en kabel til din datamaskin. Koble til nettverkskabler, laddere, USB-kabel med mer. Mål: 85 x 15 x 20 mm, og kabelklemmen kommer i tre ulike farger.

1003962 1003962 Andersson Andersson Cord clamp 3-pack CC-913 black, gray, white Andersson Cord Clamp er en kabelklemme som separerer og holder kablene dine på plass. Klemmen sørger for at kablene ikke tvinner seg sammen. På undersiden av kabelklemmen finnes det dobbeltsidig teip, sånn at den passer utmerket på skrivebordet eller arbeidsplassen. Klemmen har plass til flere forskjellige kabler ettersom du sjeldent bare har en kabel til din datamaskin. Koble til nettverkskabler, laddere, USB-kabel med mer. Mål: 85 x 15 x 20 mm, og kabelklemmen kommer i tre ulike farger. Kabelorganisering 3 1 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering