Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvklebende kabelholder i størrelse medium, 6-pk

Andersson Cable drop medium 6-p Black/White

  Art.nr: 1010349
  • 6-pk
  • Størrelse: Medium
  • Svart og hvit
  • Holder kablene på plass
  • Selvklebende bakside

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Kabelholderen er praktisk å bruke til å holde styr på og å håndtere kabler i hjemmet. Bruk den for eksempel til å holde ladekabelen til PC-en på en fast plass. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste holderen der du vil ha den.

I pakken er det 6 kabelholdere i svart og hvit. Kabelholderne er 20 mm i diameter og 13 mm høye.

1010349 1010349 Andersson Andersson Cable drop medium 6-p Black/White CC-908M black, white Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Kabelholderen er praktisk å bruke til å holde styr på og å håndtere kabler i hjemmet. Bruk den for eksempel til å holde ladekabelen til PC-en på en fast plass. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste holderen der du vil ha den. I pakken er det 6 kabelholdere i svart og hvit. Kabelholderne er 20 mm i diameter og 13 mm høye. Kabelorganisering 4 3 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering