Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvklebende kabelholdere i 6-pk

Andersson Cable drop large 6-p B/G/W

  Art.nr: 1003931
  • Holder kablene på plass
  • Selvklebende bakside
  • Tre ulike farger
  • 6-pakning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel gjennom å feste datamaskinens strømledning til skrivebordet, eller mobilladeren til nattbordet. Med hjelp av kabelholderfen holder du orden og styr på kablene og slipper å lete blant alle ledningene for å finne riktig uttak. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil ha den.

I pakken finnes det 6 kabelholdere i tre ulike farger med dimensjonene: Diameter: 28 mm. Høyde: 18 mm.

1003931 Andersson Andersson Cable drop large 6-p B/G/W CC-908B black, grey, green Andersson Cable Drop er en smart kabelholder med selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel gjennom å feste datamaskinens strømledning til skrivebordet, eller mobilladeren til nattbordet. Med hjelp av kabelholderfen holder du orden og styr på kablene og slipper å lete blant alle ledningene for å finne riktig uttak. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil ha den. I pakken finnes det 6 kabelholdere i tre ulike farger med dimensjonene: Diameter: 28 mm. Høyde: 18 mm. Kabelorganisering 19 NOK 19 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering