Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvklebende kabelholdere med plass til to kabler

Andersson Cable drop 2 cables small 6-p B/P/G

  Art.nr: 1003938
  • Holder kablene på plass
  • Selvklebende bakside
  • Plass til to kabler
  • 6-pakning med tre forskjellige farger
  • Størrelse: Small

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop 2 Cables er en smart kabelholder med plass til to kabler og med en selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel og kabelen til printeren på skrivebordet, eller dine ladekabler ved nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og slipper å lete blant ledningene etter den riktige. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil.

I pakken finnes det seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 20 mm. Høyde: 13 mm.

1003938 1003938 Andersson Andersson Cable drop 2 cables small 6-p B/P/G CC-MINI929 white, mint, coral Andersson Cable Drop 2 Cables er en smart kabelholder med plass til to kabler og med en selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel og kabelen til printeren på skrivebordet, eller dine ladekabler ved nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og slipper å lete blant ledningene etter den riktige. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt kan feste kabelholderen der du vil. I pakken finnes det seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 20 mm. Høyde: 13 mm. Kabelorganisering 1 2 10 NOK 10 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering