Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Selvklebende kabelholdere med plass til to kabler

Andersson Cable drop 2 cables medium 6-p B/P/G

  Art.nr: 1003939
  • Holder kablene på plass
  • Selvklebende bakside
  • Plass til to kabler
  • 6-pakning med tre ulike farger
  • Størrelse: Medium

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Drop 2 Cables er en smart kabelholder med plass til to kabler og selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel og kabelen til printeren på skrivebordet eller dine ladekabler på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og du slipper å lete gjennom en haug med ledninger for å finne den rette. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt fester kabelholderen der du vil ha den.

I pakken finnes seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 28 mm. Høyde: 20 mm.

1003939 1003939 Andersson Andersson Cable drop 2 cables medium 6-p B/P/G CC-929 white, mint, coral Andersson Cable Drop 2 Cables er en smart kabelholder med plass til to kabler og selvklebende bakside. Bruk holderen for enkel håndtering av kablene i hjemmet, for eksempel ved å feste datamaskinens strømkabel og kabelen til printeren på skrivebordet eller dine ladekabler på nattbordet. Med hjelp av kabelholderen holder du orden på kablene og du slipper å lete gjennom en haug med ledninger for å finne den rette. Den selvklebende baksiden gjør at du enkelt fester kabelholderen der du vil ha den. I pakken finnes seks stykker kabelholdere i tre forskjellige farger med dimensjonene: Diameter: 28 mm. Høyde: 20 mm. Kabelorganisering 10 NOK 10 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Kabelhåndtering
  4. Kabelorganisering