Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart selvklebende kabelholder for fire kabler

Andersson Cable clip long 2-pack

  Art.nr: 1003951
 • Perfekt på skrivebordet, møbler eller vegg
 • Hold orden på kablene
 • 2-pk, svart og hvit
 • Selvklebende bakside
 • Plass til fire kabler

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Cable Clip er en smart løsning for å holde ledningene på plass og unngå knuter på dem. Kabelholderen i slitesterk og fleksibel gummi er enkel å montere med selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for å få orden på ledningene på skrivebordet, bak datamaskinen og TV-en, eller for praktisk sortering av hele familiens ladekabler på veggen. I pakken finnes det to kabelholdere i svart og hvitt.

Selvklebende bakside

Med selvklebende bakside kan du enkelt plassere og flytte kabelholderen akkurat der du ønsker. Perfekt for plassering på skrivebordet eller datamaskinen, bak møbler eller på veggen. Det tynne designet gjør at kabelholderen også er praktisk på reise.

 • Mål: 65 x 20 x 12 mm
 • I pakken finnes to kabelholdere i svart og hvit
1003951 1003951 Andersson Andersson Cable clip long 2-pack CC-960 black, white Andersson Cable Clip er en smart løsning for å holde ledningene på plass og unngå knuter på dem. Kabelholderen i slitesterk og fleksibel gummi er enkel å montere med selvklebende bakside. Bruk kabelholderen for å få orden på ledningene på skrivebordet, bak datamaskinen og TV-en, eller for praktisk sortering av hele familiens ladekabler på veggen. I pakken finnes det to kabelholdere i svart og hvitt. Selvklebende bakside Med selvklebende bakside kan du enkelt plassere og flytte kabelholderen akkurat der du ønsker. Perfekt for plassering på skrivebordet eller datamaskinen, bak møbler eller på veggen. Det tynne designet gjør at kabelholderen også er praktisk på reise. Mål: 65 x 20 x 12 mmI pakken finnes to kabelholdere i svart og hvit Kabelorganisering 4 2 29 NOK 29 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. Kabelhåndtering
 4. Kabelorganisering