Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sertifisert 2 meter høyhastighets 8K HDMI-kabel

Andersson HDMI - HDMI 2.1 Premium 8K - 2M

  Art.nr: 1006873
 • Overføringshastighet på 48 Gb/s
 • 8K-, CEC-, VRR- og eARC-kompatibilitet
 • Støtte for opptil 8K-oppløsning i 60 Hz
 • High Speed HDMI 2.1 med Ethernet

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

En 2 meter lang HDMI-kabel med nettverkstøtte og en overføringshastighet på opptil 48 Gb/s. Med en HDMI-kabel kobler du for eksempel din datamaskin, Blu-ray-spiller, digitalboks eller spillkonsoll til TV-en og kan via det digitale HDMI-signalet spille av din media på en større skjerm.

Kabelen støtter oppløsninger opptil 8K (7680x4320) i 60 Hz, 4K (3820x2160) i 120Hz og er perfekt for deg som vil få det meste ut av din TV. Med gullbelagte kontakter og en flettet bomullsstrømpe står kabelen imot forstyrrelser fra andre apparater og enheter for å forsikre deg om at du får et perfekt bilde.

Sertifisert premium-kabel

Denne kabelen gir fullstendige garantier fra produsenten i samarbeid med HDMI-association som grundig har testet ut hver kabel for å sikkerstille perfekt ytelse som lever opp til dagens høye krav på stabil overføringshastighet på minst 18 Gb/s, 4K/UltraHD og HDR.

Gjennom å skanne den unike QR-koden på forpakningen, som bare sertifiserte premium kabler er tillatte å ha, verifiseres enkelt autentisiteten og du kan stole på at du får en kabel av høyeste kvalitet.

Premium HDMI 2.1 kabel av høy kvalitet med støtte for:

 • 8K / UHD-2 (7680x4320) i 60Hz
 • 4K / UHD (3840x2160) i 120Hz 
 • HDR 
 • 3D-overføringer
 • Dolby Atmos
 • eARC (enhanced Audio Return Channel)
 • VRR (Variable Refresh Rate)
 • Ethernet (nettverkstøtte)
 • CEC

Ethernet-støtte lar flere av dine kompatible enheter videreføre nettverk-signalet til neste tilkoblede enhet sånn at du slipper flere nettverkskabler til for eksempel både TV-en og mottakeren da du får det samme signalet gjennom HDMI-kabelen.

eARC er en videreutvikling på ARC som lar lyd-data sendes til begge sider mellom TV-en din og den tilkoblede enheten uten noen ekstra kabler når du kobler inn for eksempel mottakeren din eller surround-systemet til TV-en din. eARC tilbyr sending av lyd-data med høyere båndbredde enn noensinne, sånn at du skal få den beste helhetsopplevelsen.

Variable Refresh Rate

VRR står for Variable Refresh Rate og innebærer at oppdateringsfrekvensen sømløst tilpasses utifra det media som spilles av på skjermen. Med VRR reduseres risikoen for tearing/hakking hvilket bidrar til en jevn og tilfredsstillende opplevelse.

Tilkoblingskabel for

1006873 1006873 Andersson Andersson HDMI - HDMI 2.1 Premium 8K - 2M 5001-60B En 2 meter lang HDMI-kabel med nettverkstøtte og en overføringshastighet på opptil 48 Gb/s. Med en HDMI-kabel kobler du for eksempel din datamaskin, Blu-ray-spiller, digitalboks eller spillkonsoll til TV-en og kan via det digitale HDMI-signalet spille av din media på en større skjerm. Kabelen støtter oppløsninger opptil 8K (7680x4320) i 60 Hz, 4K (3820x2160) i 120Hz og er perfekt for deg som vil få det meste ut av din TV. Med gullbelagte kontakter og en flettet bomullsstrømpe står kabelen imot forstyrrelser fra andre apparater og enheter for å forsikre deg om at du får et perfekt bilde. Sertifisert premium-kabel Denne kabelen gir fullstendige garantier fra produsenten i samarbeid med HDMI-association som grundig har testet ut hver kabel for å sikkerstille perfekt ytelse som lever opp til dagens høye krav på stabil overføringshastighet på minst 18 Gb/s, 4K/UltraHD og HDR. Gjennom å skanne den unike QR-koden på forpakningen, som bare sertifiserte premium kabler er tillatte å ha, verifiseres enkelt autentisiteten og du kan stole på at du får en kabel av høyeste kvalitet. Premium HDMI 2.1 kabel av høy kvalitet med støtte for: 8K / UHD-2 (7680x4320) i 60Hz4K / UHD (3840x2160) i 120Hz HDR 3D-overføringerDolby AtmoseARC (enhanced Audio Return Channel)VRR (Variable Refresh Rate)Ethernet (nettverkstøtte)CEC Ethernet-støtte lar flere av dine kompatible enheter videreføre nettverk-signalet til neste tilkoblede enhet sånn at du slipper flere nettverkskabler til for eksempel både TV-en og mottakeren da du får det samme signalet gjennom HDMI-kabelen. eARC er en videreutvikling på ARC som lar lyd-data sendes til begge sider mellom TV-en din og den tilkoblede enheten uten noen ekstra kabler når du kobler inn for eksempel mottakeren din eller surround-systemet til TV-en din. eARC tilbyr sending av lyd-data med høyere båndbredde enn noensinne, sånn at du skal få den beste helhetsopplevelsen. Variable Refresh Rate VRR står for Variable Refresh Rate og innebærer at oppdateringsfrekvensen sømløst tilpasses utifra det media som spilles av på skjermen. Med VRR reduseres risikoen for tearing/hakking hvilket bidrar til en jevn og tilfredsstillende opplevelse. Tilkoblingskabel for HDMI-kabel 5 3 449 NOK 449 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Kabler
 3. HDMI-kabel