Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

1 Meter basic HDMI-kabel for lyd, bilde og dataoverføring

Andersson HDMI - HDMI 1m Ethernet

  Art.nr: 1002893
  • 10,2 Gb/s overføringshastighet
  • ARC-kompatibilitet
  • Rundt og slitesterkt design
  • Gullbelagte kontakter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En smidig HDMI-kabel på 1 meter med dataoverføring på opp til 10,2 Gb/s og med nettverkstøtte kobler du for eksempel din datamaskin, Blu-ray-spiller, digitalboks eller spillkonsoll til TVen eller projektoren for både lyd, bilde og dataoverføring. Du får også ARC-støtte så du kan koble kabelen til AV-mottakeren fra TVen din for å få kraftigere lyd og 5.1-surroundlyd med kompatible enheter.

Tilkoblingskabel for

1002893 Andersson Andersson HDMI - HDMI 1m Ethernet 5001-4A En smidig HDMI-kabel på 1 meter med dataoverføring på opp til 10,2 Gb/s og med nettverkstøtte kobler du for eksempel din datamaskin, Blu-ray-spiller, digitalboks eller spillkonsoll til TVen eller projektoren for både lyd, bilde og dataoverføring. Du får også ARC-støtte så du kan koble kabelen til AV-mottakeren fra TVen din for å få kraftigere lyd og 5.1-surroundlyd med kompatible enheter. Tilkoblingskabel for HDMI-kabel 4,3 7 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. HDMI-kabel