Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Original Samsung HDMI til USB-C kabel

Samsung DeX Cable HDMI to USB-C

  Art.nr: 1004873
  • Lengde: 1,5 meter
  • HDMI (hann) til USB-C (hann)
  • Koble din enhet til TV eller skjerm
  • 4K 60Hz HDMI output
  • For Samsung Galaxy Note9 & Galaxy Tab S4

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung DeX-kabel (EE-I3100) kobler du enkelt din Galaxy Note9 eller Galaxy Tab S4 til en ekstern skjerm eller TV for å se på filmer, vise en presentasjon eller jobbe mer effektivt på storskjerm. DeX-kabelen støtter HDMI 2.0 sånn at du kan se på Ultra HD 4K-videoer på separat skjerm for en oppslukende visuell opplevelse med fantastisk klarhet.

DeX-kabelen er alt du trenger for å bruke Samsung Dex, som er en tjeneste som kommer forhåndsinstallert i Galaxy Note9 og Tab S4. Koble til USB-C enden til din enhet og koble inn HDMI-kontakten i for eksempel en dataskjerm eller TVen. DeX-moduset starter automatisk på din Galaxy-enhet og du kan jobbe i et PC-lignende miljø. Komplementer med et trådløst tastatur og mus for en fullstendig dataopplevelse.

1004873 Samsung Samsung DeX Cable HDMI to USB-C EE-I3100FBEGWW Med Samsung DeX-kabel (EE-I3100) kobler du enkelt din Galaxy Note9 eller Galaxy Tab S4 til en ekstern skjerm eller TV for å se på filmer, vise en presentasjon eller jobbe mer effektivt på storskjerm. DeX-kabelen støtter HDMI 2.0 sånn at du kan se på Ultra HD 4K-videoer på separat skjerm for en oppslukende visuell opplevelse med fantastisk klarhet. DeX-kabelen er alt du trenger for å bruke Samsung Dex, som er en tjeneste som kommer forhåndsinstallert i Galaxy Note9 og Tab S4. Koble til USB-C enden til din enhet og koble inn HDMI-kontakten i for eksempel en dataskjerm eller TVen. DeX-moduset starter automatisk på din Galaxy-enhet og du kan jobbe i et PC-lignende miljø. Komplementer med et trådløst tastatur og mus for en fullstendig dataopplevelse. Adapter 4,3 19 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. Kabler
  3. Adapter