Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk DVI til HDMI-adapter

Nedis DVI - HDMI Adapter

  Art.nr: 1006623
  • DVI hann til HDMI hunn
  • Konverterer HDMI-kabelen til en DVI-tilkobling
  • Klassisk og plassbesparende design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DVI til HDMI-adapter som konverterer HDMI-kabelen til en DVI-tilkobling når du vil koble inn en enhet med HDMI-utgang til en enhet med DVI-inngang. Perfekt når du vil koble din bærbare datamaskin til en ekstern skjerm som mangler HDMI-inngang. Bare koble HDMI-kabelen til adapteren for så å koble adapteren til skjermen eller projektoren.

Legg merke til at DVI kun overfører bildesignaler, men ikke lydsignaler.

1006623 1006623 Nedis Nedis DVI - HDMI Adapter CVBW34912AT DVI til HDMI-adapter som konverterer HDMI-kabelen til en DVI-tilkobling når du vil koble inn en enhet med HDMI-utgang til en enhet med DVI-inngang. Perfekt når du vil koble din bærbare datamaskin til en ekstern skjerm som mangler HDMI-inngang. Bare koble HDMI-kabelen til adapteren for så å koble adapteren til skjermen eller projektoren. Legg merke til at DVI kun overfører bildesignaler, men ikke lydsignaler. Adapter 5 6 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Adapter