Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Micro-USB-B til USB-C-adapter

Andersson USB-C - Micro USB-B

  Art.nr: 1002764
  • Konverterer Micro-USB-B til USB-C
  • Plug and play-funksjon
  • Lad den nye telefon med gammel kabel
  • Praktisk design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Har din nye mobiltelefon en USB-C-kontakt, men hjemmet kryr av MicroUSB-B-ladere?Valueline Micro-USB-B til USB-C løser problemet og lar deg bruke alle dine gamle MicroUSB-B kabler i den nye telefonen. 

Adapteren fungerer også i alle andre situasjoner hvor du må konvertere Micro-USB-B til USB-C. Den kompakte designen gjør adapteren enkel å bære hvor som helst. USB-C gir en optimal alt-i-ett-løsning, noe som betyr at du kan synkronisere, lade og den gir støtte for lyd og video.

MERK!!! Adapteren i seg selv har ikke støtte for direkte OTG-tilkobling av USB-minne eller andre ladringsenheter med micro-UBS-tilkobling. 

1002764 Andersson Andersson USB-C - Micro USB-B UMD1000 Har din nye mobiltelefon en USB-C-kontakt, men hjemmet kryr av MicroUSB-B-ladere?Valueline Micro-USB-B til USB-C løser problemet og lar deg bruke alle dine gamle MicroUSB-B kabler i den nye telefonen.  Adapteren fungerer også i alle andre situasjoner hvor du må konvertere Micro-USB-B til USB-C. Den kompakte designen gjør adapteren enkel å bære hvor som helst. USB-C gir en optimal alt-i-ett-løsning, noe som betyr at du kan synkronisere, lade og den gir støtte for lyd og video. MERK!!! Adapteren i seg selv har ikke støtte for direkte OTG-tilkobling av USB-minne eller andre ladringsenheter med micro-UBS-tilkobling.  Adapter 3,1 10 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Adapter