Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3,5 mm lydkabel til lightning

Belkin Lightning to 3,5 mm Cable iPhone

  Art.nr: 1004267
  • 1,8 meter
  • Lagd for iPhone 7 / 8 / X
  • Spill musikk fra mobilen i bilen, datamaskinen mm
  • MFI-sertifisert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Koble din iPhone i bilen og spill musikk fra mobilen med Belkin Lightning 3,5 mm lydkabel. Dette er en 1,8 meter lang kabel med lightning-kontakt i ene enden, og en 3,5 mm lydkontakt (AUX) i den andre. Kabelen fungerer selvfølgelig til alle Apple-enheter med lightning kontakt, men er først og fremst lagd for iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus som mangler en 3,5 mm-kontakt. Belkin Lightning to 3,5 mm kabel kan til og med brukes for å koble dine hjemmehøyttalere eller datamaskinen til mobiltelefonen for å spille av din favorittmusikk eller høre på din favoritt podcast.

Made for iPhone

Belkin Lightning to 3,5 mm-kabelen er Made for iPhone (MFI) - sertifisert av Apple hvilket garanterer kompatibilitet med iPhone, nå og etter fremtidige iOS-oppdateringer.

1004267 1004267 Belkin Belkin Lightning to 3,5 mm Cable iPhone AV10172bt06-BLK Koble din iPhone i bilen og spill musikk fra mobilen med Belkin Lightning 3,5 mm lydkabel. Dette er en 1,8 meter lang kabel med lightning-kontakt i ene enden, og en 3,5 mm lydkontakt (AUX) i den andre. Kabelen fungerer selvfølgelig til alle Apple-enheter med lightning kontakt, men er først og fremst lagd for iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus som mangler en 3,5 mm-kontakt. Belkin Lightning to 3,5 mm kabel kan til og med brukes for å koble dine hjemmehøyttalere eller datamaskinen til mobiltelefonen for å spille av din favorittmusikk eller høre på din favoritt podcast. Made for iPhone Belkin Lightning to 3,5 mm-kabelen er Made for iPhone (MFI) - sertifisert av Apple hvilket garanterer kompatibilitet med iPhone, nå og etter fremtidige iOS-oppdateringer. 3,5 mm kabel 4 4 290 NOK 290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. 3,5 mm kabel