Kraftig høyttalere som kan brukes både ute og inne

JBL Control X - White

  Art.nr: 230389
  • Tåler utendørs montering
  • Kan brukes både ute og inne

Internett

Forventet på lager: 22.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 690,-

Delbetal fra 269,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Control X er kompakte, passive høyttalere som leverer stor lyd. Høyttalerne er værbestandig, så de kan plasseres utendørs under tak, men ikke i direkte regn. 

Disse høyttalerne passer like godt hjemme som på jobben. Det finnes innebygde 3/8"/16-skruehull for veggmontering(veggfeste medfølger ikke) og sikkerhetslås gir sikker installasjon. 

Laget for topp lyd

JBLs High Definition Imaging (HDI) gir et fantastisk lydbilde, og en naturlig balansert og detaljert lyd. Den 5,25" (133 mm) grafittfylte polypropylenbassen garanterer fyldig og dyp bass, og en 1" CMMD Lite-diskant gir en ren, detaljrik diskant.

Gullbelagte koblinger gir en solid, god tilkobling til en receiver eller flersone-forsterker.

230389 JBL JBL Control X - White CONTROLXWHT JBL Control X er kompakte, passive høyttalere som leverer stor lyd. Høyttalerne er værbestandig, så de kan plasseres utendørs under tak, men ikke i direkte regn.  Disse høyttalerne passer like godt hjemme som på jobben. Det finnes innebygde 3/8"/16-skruehull for veggmontering(veggfeste medfølger ikke) og sikkerhetslås gir sikker installasjon.  Laget for topp lyd JBLs High Definition Imaging (HDI) gir et fantastisk lydbilde, og en naturlig balansert og detaljert lyd. Den 5,25" (133 mm) grafittfylte polypropylenbassen garanterer fyldig og dyp bass, og en 1" CMMD Lite-diskant gir en ren, detaljrik diskant.Gullbelagte koblinger gir en solid, god tilkobling til en receiver eller flersone-forsterker. Utendørshøyttalere 4,6 14 2690 NOK 2690 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Utendørshøyttalere