Inne- og utehøyttalere med trådløs subwoofer

Andersson ORS 3.5 - With Subwoofer

  Art.nr: 1007243
  • Vannbestandig IPX5
  • Justerbar bass og diskant
  • Innebygd forsterker på 120 Watt
  • Frekvensområde: 60 - 20000 Hz

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Vellydende, stilrene og aktive utehøyttalere med innebygd forsterker på hele 120 Watt. Høyttalerne tåler vær og vind og er IPX5-sertifisert som betyr at de er fuktsikre. Andersson ORS 3.5 kan selvfølgelig like godt brukes innendørs som utendørs og lett monteres på veggen. Med de medfølgende veggfestene kan man montere høyttalerne enten i liggende eller i stående posisjon. Og når høyttalerne er festet kan man vinkle høyttalerne for optimal lytteposisjon. Høyttalerne har i tillegg innebygd Bluetooth slik at de kan spille av musikk trådløst fra enheter som mobiltelefoner og nettbrett.

Inebygd forsterker

En total uteffekt på 120 Watt gjør at det er et par vellydende høyttalere med ren, klar og kraftig lyd. ORS 3.5 har en trådløs subwoofer som kan plasseres på god avstand, men tanke på at den har en 10 meters rekkevidde. Det medfølger en kabel på 10 meter men man kan selvsagt bruke en annen lengre eller kortere variant av eget ønske.

Tåler fukt og vannsprut

ORS 3.5 er høyttalere som er IPX5-sertifisert som gjør at den tåler vær og vind og er derfor perfekt til å monteres utendørs. Høyttalerne er fuktsikre og tåler en vannsprut så her kan du helt enkelt lytte til musikk når du er ute på terrassen, i hagen, garasjen, eller hvorfor ikke på badet.

Trådløs frihet med Bluetooth 5.0

Andersson ORS 3.5 er utrustet med Bluetooth, noe som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra andre lydenheter som også har Bluetooth. Dette kan være enheter som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner eller MP3-spillere. Spill av favorittmusikken din helt uten kabler, kjapt og enkelt. 

Og dersom du har lydenhet som ikke har Bluetooth så kan du like godt tilkoble deg til høyttalerens 3,5 mm AUX-inngang med lydkabel til så og si hvilket som helst lydkilde på markedet.

Allsidig fjernkontroll

Den medfølgende fjernkontrollen gjør at du kan bare bli sittende og fortsette samtalen med dine gjester samtidig som du har full kontroll over lyden som kommer fra høyttalerne. Du kan både heve og senke volumet eller justere bass og diskantnivået. Praktisk og enkelt!

Justerbart veggfeste medfølger

Med høyttalerne får du med solide fester for veggmontering som kan monteres både i stående eller liggende posisjon. Festene kan også justeres slik at hver høyttaler kan tiltes mot optimal lytterposisjon dersom det er ønsket.

Andersson ORS 3.5 egner seg til de fleste behov

Anbefalt tilbehør

(6 stk)

1,5 meter stereokabel med 3,5 mm stereo hannkontakt til 3,5 mm stereo hannkontakt.

39,-

1007243 Andersson Andersson ORS 3.5 - With Subwoofer Vellydende, stilrene og aktive utehøyttalere med innebygd forsterker på hele 120 Watt. Høyttalerne tåler vær og vind og er IPX5-sertifisert som betyr at de er fuktsikre. Andersson ORS 3.5 kan selvfølgelig like godt brukes innendørs som utendørs og lett monteres på veggen. Med de medfølgende veggfestene kan man montere høyttalerne enten i liggende eller i stående posisjon. Og når høyttalerne er festet kan man vinkle høyttalerne for optimal lytteposisjon. Høyttalerne har i tillegg innebygd Bluetooth slik at de kan spille av musikk trådløst fra enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Inebygd forsterker En total uteffekt på 120 Watt gjør at det er et par vellydende høyttalere med ren, klar og kraftig lyd. ORS 3.5 har en trådløs subwoofer som kan plasseres på god avstand, men tanke på at den har en 10 meters rekkevidde. Det medfølger en kabel på 10 meter men man kan selvsagt bruke en annen lengre eller kortere variant av eget ønske. Tåler fukt og vannsprut ORS 3.5 er høyttalere som er IPX5-sertifisert som gjør at den tåler vær og vind og er derfor perfekt til å monteres utendørs. Høyttalerne er fuktsikre og tåler en vannsprut så her kan du helt enkelt lytte til musikk når du er ute på terrassen, i hagen, garasjen, eller hvorfor ikke på badet. Trådløs frihet med Bluetooth 5.0 Andersson ORS 3.5 er utrustet med Bluetooth, noe som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra andre lydenheter som også har Bluetooth. Dette kan være enheter som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner eller MP3-spillere. Spill av favorittmusikken din helt uten kabler, kjapt og enkelt. Og dersom du har lydenhet som ikke har Bluetooth så kan du like godt tilkoble deg til høyttalerens 3,5 mm AUX-inngang med lydkabel til så og si hvilket som helst lydkilde på markedet. Allsidig fjernkontroll Den medfølgende fjernkontrollen gjør at du kan bare bli sittende og fortsette samtalen med dine gjester samtidig som du har full kontroll over lyden som kommer fra høyttalerne. Du kan både heve og senke volumet eller justere bass og diskantnivået. Praktisk og enkelt! Justerbart veggfeste medfølger Med høyttalerne får du med solide fester for veggmontering som kan monteres både i stående eller liggende posisjon. Festene kan også justeres slik at hver høyttaler kan tiltes mot optimal lytterposisjon dersom det er ønsket. Andersson ORS 3.5 egner seg til de fleste behov Utendørshøyttalere 2,3 9 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Utendørshøyttalere