Vanntbestandige inne- og utehøyttalere

Andersson ORS 2.1

  Art.nr: 238234
 • 60 Watt maksimal uteffekt
 • For inne og utebruk
 • IPX5: Tåler vann og fukt
 • Frekvensområde: 60 - 20000 Hz
 • Justerbart veggfeste medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ORS 2.1

Vellydende, stilrene og passive utehøyttalere med en maksimal uteffekt på 60 Watt. Høyttalerne tåler vær og vind og er IPX5-sertifisert som betyr at de er fuktsikre. Andersson ORS 2.1 kan selvfølgelig like godt brukes innendørs som utendørs og lett monteres på veggen. Med de medfølgende veggfestene kan man montere høyttalerne enten i liggende eller i stående posisjon og når høyttalerne er festet, kan man vinkle høyttalerne for optimal lytteposisjon. 

 IPX5-klassifisert

ORS 2.1 er høyttalere som er IPX5-sertifisert som gjør at den tåler vær og vind og er derfor perfekt til å monteres utendørs. Høyttalerne er fuktsikre og tåler en vannsprut så her kan du helt enkelt lytte til musikk når du er ute på terrassen, i hagen, garasjen eller hvorfor ikke på badet?

Justerbart veggfeste medfølger

Med høyttalerne får du med solide fester for veggmontering som kan monteres både i stående eller liggende posisjon. Festene kan også justeres slik at hver høyttaler kan tiltes mot optimal lytterposisjon dersom det er ønsket.

Se også

(14 stk)
 • Tåler utendørs montering
 • Kan brukes både ute og inne

2 690,-

Se også

(14 stk)
 • Tåler utendørs montering
 • Kan brukes både ute og inne

2 690,-

238234 Andersson Andersson ORS 2.1 Andersson ORS 2.1Vellydende, stilrene og passive utehøyttalere med en maksimal uteffekt på 60 Watt. Høyttalerne tåler vær og vind og er IPX5-sertifisert som betyr at de er fuktsikre. Andersson ORS 2.1 kan selvfølgelig like godt brukes innendørs som utendørs og lett monteres på veggen. Med de medfølgende veggfestene kan man montere høyttalerne enten i liggende eller i stående posisjon og når høyttalerne er festet, kan man vinkle høyttalerne for optimal lytteposisjon.   IPX5-klassifisert ORS 2.1 er høyttalere som er IPX5-sertifisert som gjør at den tåler vær og vind og er derfor perfekt til å monteres utendørs. Høyttalerne er fuktsikre og tåler en vannsprut så her kan du helt enkelt lytte til musikk når du er ute på terrassen, i hagen, garasjen eller hvorfor ikke på badet? Justerbart veggfeste medfølger Med høyttalerne får du med solide fester for veggmontering som kan monteres både i stående eller liggende posisjon. Festene kan også justeres slik at hver høyttaler kan tiltes mot optimal lytterposisjon dersom det er ønsket. Utendørshøyttalere 3,4 8 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Utendørshøyttalere