Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3.1-lydplanke med trådløs subwoofer og DTS Virtual:X

Samsung HW-T660/XE

  Art.nr: 1013177
  • Total uteffekt: 340 W
  • Smart Sound
  • Midthøyttaler for klarere lyd
  • Passer til gaming
  • One Remote Control

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung HW-T660 er et 3.1-kanals lydsystem med soundbar, kraftig subwoofer og innebygd midthøyttaler. Med støtte for DTS Virtual:X har du muligheten til å oppleve heftig 3D-surround, kun ved hjelp av lydplanken og subwooferen. I tillegg finnes støtte for Game Mode, slik at du enda lettere kan bli borte i spillet. Dersom du har en Bluetooth-kompatibel TV fra Samsung kan du koble til trådløst, eller så har du mulighet til å også koble til HDMI eller optisk kabel.

Kraftig og trådløs subwoofer

Er du opptatt av god lyd når du ser på film? Med subwooferen får du en dyp og fyldig basstone. Dessuten kan den plasseres hvor enn du måtte ønske, ved hjelp av Bluetooth slipper du en masse kabler å forholde deg til.

3D-surround med DTS Virtual: X

Ønsker du å slås overende av heftig lyd som omringer deg? Ved hjelp av DTS Virtual: X skapes en surroundeffekt som fyller hele rommet, uansett lydkilde.

Egen midthøyttaler

Av forskjellige grunner kommer noen hjemmekinosystemer uten senterhøyttaler. HW-T660 har en innebygd senterhøyttaler, slik at du får en god og balansert lyd i hele rommet og ikke minst hører du dialog mye klarere.

Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV

Samsung HW-T660 kan enkelt kobles til TV-en trådløst via Bluetooth, dersom du har en Bluetooth-kompatibel TV fra Samsung. På den måten slipper du å bry deg om en masse kabler, bortsett fra strømkabelen. Utover det finnes det mulighet for å koble til via HDMI eller optisk kabel.

Smart Sound

Ved hjelp av intelligent analyse av hva som vises på skjermen, vil lyden alltid bli optimalisert etter innholdet. Alle justeringer skjer kontinuerlig på automatikk for at du skal få en god lydopplevelse. Uansett om fansen på tribunen i fotballkampen du ser på er høylydte eller om det er en dramaserie med endeløse dialoger, kan du uansett være trygg på at Samsung HW-T660 leverer en ytterst optimalisert lyd.

Alt på én fjernkontroll

Dersom du har en Samsung-TV med One Remote, kan du enkelt styre lydsystemet via en og samme fjernkontroll. Alle funksjonene dukker da opp på TV-en, slik at du kan justere lydeffekter og lydnivå enkelt.

Spill med heftig lyd

Nå kan du endelig trå inn i gamingverdenen med den lyden du også spillet fortjener. I Game Mode optimaliseres lyden fra din kompatible spillkonsoll for nøyaktig det du spiller, samtidig som crosstalk-reduserende teknologi filtrerer bort distraherende og forstyrrende lyder. Game Mode justerer lydbildet automatisk, slik at uansett hvilken retning lyden kommer fra så er den på stell.

Wireless Surround Kit-kompatibel

Med Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen.

Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat.

1013177 1013177 Samsung Samsung HW-T660/XE HW-T660/XE Samsung HW-T660 er et 3.1-kanals lydsystem med soundbar, kraftig subwoofer og innebygd midthøyttaler. Med støtte for DTS Virtual:X har du muligheten til å oppleve heftig 3D-surround, kun ved hjelp av lydplanken og subwooferen. I tillegg finnes støtte for Game Mode, slik at du enda lettere kan bli borte i spillet. Dersom du har en Bluetooth-kompatibel TV fra Samsung kan du koble til trådløst, eller så har du mulighet til å også koble til HDMI eller optisk kabel. Kraftig og trådløs subwoofer Er du opptatt av god lyd når du ser på film? Med subwooferen får du en dyp og fyldig basstone. Dessuten kan den plasseres hvor enn du måtte ønske, ved hjelp av Bluetooth slipper du en masse kabler å forholde deg til. 3D-surround med DTS Virtual: X Ønsker du å slås overende av heftig lyd som omringer deg? Ved hjelp av DTS Virtual: X skapes en surroundeffekt som fyller hele rommet, uansett lydkilde. Egen midthøyttaler Av forskjellige grunner kommer noen hjemmekinosystemer uten senterhøyttaler. HW-T660 har en innebygd senterhøyttaler, slik at du får en god og balansert lyd i hele rommet og ikke minst hører du dialog mye klarere. Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV Samsung HW-T660 kan enkelt kobles til TV-en trådløst via Bluetooth, dersom du har en Bluetooth-kompatibel TV fra Samsung. På den måten slipper du å bry deg om en masse kabler, bortsett fra strømkabelen. Utover det finnes det mulighet for å koble til via HDMI eller optisk kabel. Smart Sound Ved hjelp av intelligent analyse av hva som vises på skjermen, vil lyden alltid bli optimalisert etter innholdet. Alle justeringer skjer kontinuerlig på automatikk for at du skal få en god lydopplevelse. Uansett om fansen på tribunen i fotballkampen du ser på er høylydte eller om det er en dramaserie med endeløse dialoger, kan du uansett være trygg på at Samsung HW-T660 leverer en ytterst optimalisert lyd. Alt på én fjernkontroll Dersom du har en Samsung-TV med One Remote, kan du enkelt styre lydsystemet via en og samme fjernkontroll. Alle funksjonene dukker da opp på TV-en, slik at du kan justere lydeffekter og lydnivå enkelt. Spill med heftig lyd Nå kan du endelig trå inn i gamingverdenen med den lyden du også spillet fortjener. I Game Mode optimaliseres lyden fra din kompatible spillkonsoll for nøyaktig det du spiller, samtidig som crosstalk-reduserende teknologi filtrerer bort distraherende og forstyrrende lyder. Game Mode justerer lydbildet automatisk, slik at uansett hvilken retning lyden kommer fra så er den på stell. Wireless Surround Kit-kompatibel Med Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen.Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat. Soundbar 5 1 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar