Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2.1-kanals lydplanke med bred lyd og innebygd woofer

Samsung HW-T400/XE

  Art.nr: 1013901
  • Innebygde basshøyttalere
  • Surround Sound Expansion
  • NFC og Bluetooth
  • Kan kobles trådløst til Samsung TV
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung HW-T400 er en kompakt 2.1-kanals lydplanke med to innebygde basshøyttalere og kan kobles til kompatibel Samsung TV via Bluetooth. I tillegg til Bluetooth finner du egenskaper som NFC, USB og Surround Sound Expansion, som fyller rommet med lyd. I tillegg til å kunne kontrolleres via One Remote, finnes det dessuten enkle knapper som styrer volum og inngangskilde på sidene.

To innebygde bassenheter

Omgi deg med dyp bass uten en separat woofer. T400 er utstyrt med to innebygde woofere og en lydkanal. Det betyr mer plass og mer bass for deg.

Surround Sound Expansion

Med Surround Sound Expansion fylles hele rommet med lyd og skaper en surroundeffekt, uansett lydkilde.

NFC

På toppen av lydplanken sitter den en NFC-mottaker. Ved å plassere mobilen på denne mottakeren kan du enkelt spille av dine favorittlåter.

Koble til via Bluetooth

Dersom du har en kompatibel TV fra Samsung med innebygd Bluetooth, kan du enkelt slippe kabler ved å koble til lydplanken helt trådløst. Du kan også koble til en PC eller en mobiltelefon.

Musikk via USB

T400 har en innebygd USB 2.0-port. Dersom du har en minnepenn med musikk på, kan du bare koble til denne og trykke på play.

1013901 1013901 Samsung Samsung HW-T400/XE HW-T400/XE Samsung HW-T400 er en kompakt 2.1-kanals lydplanke med to innebygde basshøyttalere og kan kobles til kompatibel Samsung TV via Bluetooth. I tillegg til Bluetooth finner du egenskaper som NFC, USB og Surround Sound Expansion, som fyller rommet med lyd. I tillegg til å kunne kontrolleres via One Remote, finnes det dessuten enkle knapper som styrer volum og inngangskilde på sidene.To innebygde bassenheterOmgi deg med dyp bass uten en separat woofer. T400 er utstyrt med to innebygde woofere og en lydkanal. Det betyr mer plass og mer bass for deg.Surround Sound ExpansionMed Surround Sound Expansion fylles hele rommet med lyd og skaper en surroundeffekt, uansett lydkilde.NFCPå toppen av lydplanken sitter den en NFC-mottaker. Ved å plassere mobilen på denne mottakeren kan du enkelt spille av dine favorittlåter.Koble til via BluetoothDersom du har en kompatibel TV fra Samsung med innebygd Bluetooth, kan du enkelt slippe kabler ved å koble til lydplanken helt trådløst. Du kan også koble til en PC eller en mobiltelefon.Musikk via USBT400 har en innebygd USB 2.0-port. Dersom du har en minnepenn med musikk på, kan du bare koble til denne og trykke på play. Soundbar 2,8 4 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar