Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Soundbar med trådløs subwoofer

Samsung HW-R660/XE

  Art.nr: 1007212
  • Strøm musikk med Bluetooth
  • Separat senterkanal
  • Kraftig bass
  • Skap virtuell surroundlyd
  • Forberedt for Wireless Surround
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 190,-

Delbetal fra 394,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung HW-R660/XE gir deg ett 3.1-lydsystem av høy kvalitet med soundbar og trådløs subwoofer. For at du skal få en surround-opplevelse finnes en separat senterkanal, utmerket spredning av lyden og du får muligheten til å komplettere med trådløse bakre høyttalere for et utmerket surround-system.

Få bra lyd med bra maskinvare

I et hjemmekinosystem er alltid senterhøyttaleren viktig av ulike årsaker. Denne soundbaren har en dedikert senterkanal som alltid holder stemmer og dialog klare og tydelige tvers over rommet. Det finnes ytterligere fire separate høyttalere for spredning av lyden og subwooferen med dens 6,5" høyttalerelement gir godt med bass og en trivelig følelse.

Enda bedre lyd med intelligent programvare

Med en intelligent analyse av hva som vises på din TV får du alltid optimert lyd tilpasset for innholdet. Alt skjer automatisk og kontinuerlig for å gi deg en forbedret lydopplevelse til hva du velger å se og høre på. 

Funksjonen Surround Sound Expansion muliggjør en virtuell surroundlyd med de ulike høyttalerne og uansett lydkilde.

Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung TV

Ditt nye 3.1-system kan du enkelt sammenkoble trådløst via Bluetooth med utvalgte Samsung TV-er med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sømløs installasjon og slipper å tenke på ytterligere kabler utover strøm til din soundbar.

Hør på musikk trådløst

Filmer og serier er ikke det eneste du vil oppleve med ett bra, fyldig lydsystem. Når du hører på musikk vil du ha den samme levende musikkopplevelsen og enda bedre blir det uten kabler som er i veien. Bluetooth gir deg muligheten til å koble til for eksempel din kompatible smarttelefon eller laptop direkte og helt trådløst.

Enkelt med Samsung One Remote og app

Til deg med en kompatibel Samsung TV så styrer du enkelt samtlige enheter med den samme kontrollen om de er kompatible med Samsung One Remote Control/Premium. Flertallet av dine soundbar funksjoner får du lett opp direkte på TV-en din sånn som for eksempel å stille inn lydeffekter og volum.

Bruker du en Android smarttelefon eller nettbrett kan du til og med styre soundbaren din med en app. Last ned appen, sammenkoble med Bluetooth og få kontroll over alt som spilles av direkte på din håndholdte enhet.

Mulighet for større surround

Skulle du ville ha enda mer oppslukende surround-følelse kan du enkelt i etterhånd komplettere med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Da kan du få ett par bakre høyttalere som gir ekte surroundlyd gjennom at en modul trådløst kommuniserer mellom de bakre høyttalerne og din soundbar.

Du slipper å dra ekstra kabler gjennom rommet og får en økt innlevelse i underholdningen.

1007212 Samsung Samsung HW-R660/XE HW-R660/XE Samsung HW-R660/XE gir deg ett 3.1-lydsystem av høy kvalitet med soundbar og trådløs subwoofer. For at du skal få en surround-opplevelse finnes en separat senterkanal, utmerket spredning av lyden og du får muligheten til å komplettere med trådløse bakre høyttalere for et utmerket surround-system. Få bra lyd med bra maskinvare I et hjemmekinosystem er alltid senterhøyttaleren viktig av ulike årsaker. Denne soundbaren har en dedikert senterkanal som alltid holder stemmer og dialog klare og tydelige tvers over rommet. Det finnes ytterligere fire separate høyttalere for spredning av lyden og subwooferen med dens 6,5" høyttalerelement gir godt med bass og en trivelig følelse. Enda bedre lyd med intelligent programvare Med en intelligent analyse av hva som vises på din TV får du alltid optimert lyd tilpasset for innholdet. Alt skjer automatisk og kontinuerlig for å gi deg en forbedret lydopplevelse til hva du velger å se og høre på.  Funksjonen Surround Sound Expansion muliggjør en virtuell surroundlyd med de ulike høyttalerne og uansett lydkilde. Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung TV Ditt nye 3.1-system kan du enkelt sammenkoble trådløst via Bluetooth med utvalgte Samsung TV-er med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sømløs installasjon og slipper å tenke på ytterligere kabler utover strøm til din soundbar. Hør på musikk trådløst Filmer og serier er ikke det eneste du vil oppleve med ett bra, fyldig lydsystem. Når du hører på musikk vil du ha den samme levende musikkopplevelsen og enda bedre blir det uten kabler som er i veien. Bluetooth gir deg muligheten til å koble til for eksempel din kompatible smarttelefon eller laptop direkte og helt trådløst. Enkelt med Samsung One Remote og app Til deg med en kompatibel Samsung TV så styrer du enkelt samtlige enheter med den samme kontrollen om de er kompatible med Samsung One Remote Control/Premium. Flertallet av dine soundbar funksjoner får du lett opp direkte på TV-en din sånn som for eksempel å stille inn lydeffekter og volum. Bruker du en Android smarttelefon eller nettbrett kan du til og med styre soundbaren din med en app. Last ned appen, sammenkoble med Bluetooth og få kontroll over alt som spilles av direkte på din håndholdte enhet. Mulighet for større surround Skulle du ville ha enda mer oppslukende surround-følelse kan du enkelt i etterhånd komplettere med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Da kan du få ett par bakre høyttalere som gir ekte surroundlyd gjennom at en modul trådløst kommuniserer mellom de bakre høyttalerne og din soundbar. Du slipper å dra ekstra kabler gjennom rommet og får en økt innlevelse i underholdningen. Soundbar 4,3 16 4190 NOK 4190 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar