Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5.1.2-kanals trådløs lydplanke og subwoofer

Samsung HW-Q86R/XE

  Art.nr: 1012121
  • Strøm musikk via Bluetooth
  • Klar og tydelig lyd med adaptiv lydkontroll
  • Øk spillergleden med Game Mode
  • Side- og oppovervendte høyttalere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La deg fortrylle av virkelighetstro lyd og ta steget inn i filmen! Samsung HW-Q86R/XE gir deg kraftig 5.1.2-kanals lyd via en lydplanke og en trådløs subwoofer. Med høyttalere som peker både oppover og sidelengs, får du en lyd som gjør det du ser på levende. Du kan enkelt koble trådløst til en kompatibel Samsung-TV via Bluetooth eller WiFi. Gjør deg klar for en storslått filmaften. 

Adaptiv lyd

Samsung HW-Q86R har adaptiv lyd som analyserer lydsignalet og leverer  optimalisert lyd basert på hver enkelt scene. Den adaptive lyden gjør så du får hører dialog klart, selv om du ser filmer på lavt volum.

Kongelyd i 5.1.2

Samsung HW-Q86R er nøye kontrollert og finjustert på Samsung Audio Labs, hvor en lydtekniker har benyttet sine fagmetoder for at systemet skal nå så perfekt lydbalanse som mulig. Med lydformat som Dolby Atmos, DTS:X får du virkelighetstro lyd i 5.1.2 som fyller hele rommet.

Hør på musikk trådløst

En bra og fyldig er naturligvis ikke forbeholdt kun filmer og serier. Når man hører på musikk ønsker man som regel å ha et levende lydbilde og enda bedre blir det uten en masse kabler. Med Bluetooth har du muligheten til å koble direkte til lydplanken trådløst med kompatible smarttelefoner, nettbrett eller PC.

Lyd i alle retninger

Med høyttalere som peker både oppover og sidelengs blir du omringet av fantastisk lyd i tre dimensjoner, akkurat som på kino! 

Forsterket gamingopplevelse

Ta fart og hopp uti lydopplevelsens store basseng ved hjelp av både lydplanken og den tilhørende subwooferen. HW-Q86R slenger seg automatisk over i Game Mode når du skrur på spillkonsollen som er koblet til en kompatibel Samsung-TV, så kan du enkelt holde fokus på spillet framfor lydinnstillinger.

Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV

Du kan enkelt koble HW-Q86R trådløst til din kompatible Samsung-TV via Bluetooth eller WiFi, slik at du slipper en masse rotete kabler.

Alt i én fjernkontroll

Dersom du har en nyere TV fra Samsung, kan du styre flertallet funksjoner rett fra TV-menyen. Justere lydnivå, tilpasse effekter og slå av eller på lydplanken.

1012121 Samsung Samsung HW-Q86R/XE HW-Q86R/XE La deg fortrylle av virkelighetstro lyd og ta steget inn i filmen! Samsung HW-Q86R/XE gir deg kraftig 5.1.2-kanals lyd via en lydplanke og en trådløs subwoofer. Med høyttalere som peker både oppover og sidelengs, får du en lyd som gjør det du ser på levende. Du kan enkelt koble trådløst til en kompatibel Samsung-TV via Bluetooth eller WiFi. Gjør deg klar for en storslått filmaften.  Adaptiv lyd Samsung HW-Q86R har adaptiv lyd som analyserer lydsignalet og leverer  optimalisert lyd basert på hver enkelt scene. Den adaptive lyden gjør så du får hører dialog klart, selv om du ser filmer på lavt volum. Kongelyd i 5.1.2 Samsung HW-Q86R er nøye kontrollert og finjustert på Samsung Audio Labs, hvor en lydtekniker har benyttet sine fagmetoder for at systemet skal nå så perfekt lydbalanse som mulig. Med lydformat som Dolby Atmos, DTS:X får du virkelighetstro lyd i 5.1.2 som fyller hele rommet. Hør på musikk trådløst En bra og fyldig er naturligvis ikke forbeholdt kun filmer og serier. Når man hører på musikk ønsker man som regel å ha et levende lydbilde og enda bedre blir det uten en masse kabler. Med Bluetooth har du muligheten til å koble direkte til lydplanken trådløst med kompatible smarttelefoner, nettbrett eller PC. Lyd i alle retninger Med høyttalere som peker både oppover og sidelengs blir du omringet av fantastisk lyd i tre dimensjoner, akkurat som på kino!  Forsterket gamingopplevelse Ta fart og hopp uti lydopplevelsens store basseng ved hjelp av både lydplanken og den tilhørende subwooferen. HW-Q86R slenger seg automatisk over i Game Mode når du skrur på spillkonsollen som er koblet til en kompatibel Samsung-TV, så kan du enkelt holde fokus på spillet framfor lydinnstillinger. Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV Du kan enkelt koble HW-Q86R trådløst til din kompatible Samsung-TV via Bluetooth eller WiFi, slik at du slipper en masse rotete kabler. Alt i én fjernkontroll Dersom du har en nyere TV fra Samsung, kan du styre flertallet funksjoner rett fra TV-menyen. Justere lydnivå, tilpasse effekter og slå av eller på lydplanken. Soundbar 5 3 5990 NOK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar