Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Soundbar i høy kvalitet med godt balansert lyd

Samsung HW-Q800T/XE

  Art.nr: 1013178
  • 3.1.2-kanals lyd
  • Dolby Atmos og DTS:X
  • Adaptiv lyd
  • Game Mode Pro
  • Wireless Sound Kit-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nå kan du oppleve finjustert og velbalansert lyd fra TV-en med lydsystemet HW-Q800T. Her finnes Q-Symphony, Dolby Atmos og DTS:X integrert i lydplanken, slik at du får best mulig lyd i perfekt harmoni. Med 3.1.2-kanals lyd via Samsung Acoustic Beam får du fengslende lyd som du ikke får lyst til å skru av og med adaptiv lyd, får du klar lyd uansett lydnivå. Lydsystemet kan kobles til via HDMI (eARC), optisk kabel og Bluetooth eller WiFi. Dersom du har en Samsung-TV som støtter tilkobling via Bluetooth og WiFi, kan du koble lett til uten å ha kabler i veien.

Dolby Atmos og DTS:X

Hør vinden suse, løvet som rasler i treet og gresset som gror. Ved hjelp av Dolby Atmos og DTS.X får lyden enda mer dybde, og sørger for at all lyd rører seg rundt og over deg, nøytaktig som i virkeligheten.

Omringende lyd

Ved hjelp av Q-Symphony synkroniserer Q800T seg med din kompatible Samsung-TV og samarbeider for å skape en lyd som omringer deg. Lyden kombineres og forbedres via høyttalerne på soundbaren og TV-en for å heise lyden opp til et helt nytt nivå.

3.1.2-kanals lyd og Acoustic Beam

Uansett om det er en musikal, opera eller en actionfylt film som snurrer, kan du være sikker på at du omringes med lyd ved hjelp av Samsung Acoustic Beam. Med 3 kanaler, 1 subwoofer-kanal og 2 oppovervendte høyttalerer får du lyd som får det til å smile.

Adaptiv lyd

Samsung HW-Q800T har adaptiv lydteknologi som analyserer lydsignalet og leverer optimalisert lyd ut fra hva du ser. Selv om du kanskje ser på en film med lavt volum, vil du uansett få med deg viktige dialoger som er viktige for storyen.

Spill med heftig lyd

Nå kan du endelig trå inn i gamingverdenen med den lyden du også spillet fortjener. Med subwoofere som forsterker og høyttalere som yter heftig surroundlyd, kan du bli totalt borte i spillet. I Game Mode Pro optimaliseres lyden fra din kompatible spillkonsoll for nøyaktig det du spiller, samtidig som crosstalk-reduserende teknologi filtrerer bort distraherende og forstyrrende lyder. Game Mode justerer lydbildet automatisk, slik at uansett hvilken retning lyden kommer fra så er den på stell.

Alt på én fjernkontroll

Dersom du har en Samsung-TV med One Remote, kan du enkelt styre lydsystemet via en og samme fjernkontroll. Alle funksjonene dukker da opp på TV-en, slik at du kan justere lydeffekter og lydnivå enkelt.

Wireless Surround Kit-kompatibel

Med Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen. 

Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat.

1013178 1013178 Samsung Samsung HW-Q800T/XE HW-Q800T/XE Nå kan du oppleve finjustert og velbalansert lyd fra TV-en med lydsystemet HW-Q800T. Her finnes Q-Symphony, Dolby Atmos og DTS:X integrert i lydplanken, slik at du får best mulig lyd i perfekt harmoni. Med 3.1.2-kanals lyd via Samsung Acoustic Beam får du fengslende lyd som du ikke får lyst til å skru av og med adaptiv lyd, får du klar lyd uansett lydnivå. Lydsystemet kan kobles til via HDMI (eARC), optisk kabel og Bluetooth eller WiFi. Dersom du har en Samsung-TV som støtter tilkobling via Bluetooth og WiFi, kan du koble lett til uten å ha kabler i veien.Dolby Atmos og DTS:XHør vinden suse, løvet som rasler i treet og gresset som gror. Ved hjelp av Dolby Atmos og DTS.X får lyden enda mer dybde, og sørger for at all lyd rører seg rundt og over deg, nøytaktig som i virkeligheten.Omringende lydVed hjelp av Q-Symphony synkroniserer Q800T seg med din kompatible Samsung-TV og samarbeider for å skape en lyd som omringer deg. Lyden kombineres og forbedres via høyttalerne på soundbaren og TV-en for å heise lyden opp til et helt nytt nivå.3.1.2-kanals lyd og Acoustic BeamUansett om det er en musikal, opera eller en actionfylt film som snurrer, kan du være sikker på at du omringes med lyd ved hjelp av Samsung Acoustic Beam. Med 3 kanaler, 1 subwoofer-kanal og 2 oppovervendte høyttalerer får du lyd som får det til å smile.Adaptiv lydSamsung HW-Q800T har adaptiv lydteknologi som analyserer lydsignalet og leverer optimalisert lyd ut fra hva du ser. Selv om du kanskje ser på en film med lavt volum, vil du uansett få med deg viktige dialoger som er viktige for storyen.Spill med heftig lydNå kan du endelig trå inn i gamingverdenen med den lyden du også spillet fortjener. Med subwoofere som forsterker og høyttalere som yter heftig surroundlyd, kan du bli totalt borte i spillet. I Game Mode Pro optimaliseres lyden fra din kompatible spillkonsoll for nøyaktig det du spiller, samtidig som crosstalk-reduserende teknologi filtrerer bort distraherende og forstyrrende lyder. Game Mode justerer lydbildet automatisk, slik at uansett hvilken retning lyden kommer fra så er den på stell.Alt på én fjernkontrollDersom du har en Samsung-TV med One Remote, kan du enkelt styre lydsystemet via en og samme fjernkontroll. Alle funksjonene dukker da opp på TV-en, slik at du kan justere lydeffekter og lydnivå enkelt.Wireless Surround Kit-kompatibelMed Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen. Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat. Soundbar 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar