Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3.1-kanals lydplanke med trådløs subwoofer

Philips HTL3325/10

  Art.nr: 1010069
  • Total uteffekt: 300 Watt
  • Strøm musikk trådløst via Bluetooth
  • HDMI ARC
  • Dolby Digital

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HTL3325/10 er en lydplanke med inkludert trådløs subwoofer som sørger for å gi deg akkurat det du trenger for en god kveld foran skjermen. La deg fortrylle av deilig surroundlyd fra Dolby Audio, musikk strømmet trådløst via Bluetooth og du velger selv om den skal henge på veggen eller å stå på TV-bordet, Med hele 300 Watt i total uteffekt får du med deg alt fra forbiflygende romskip til fete soundtracks i hverdagen.

Minimalistisk lydplanke som blander seg inn i innredningen

Kraftig lyd med lav profil

Med sitt slanke design får lydplanken god plass uansett hvor TV-kroken er og på tross av sin kraftige effekt blander den seg godt inn i interiøret. Du kan henge den på veggen med de medfølgende veggfestene eller rett og slett sette den på TV-bordet.

Magisk Dolby-lyd

Med Dolby Digital får du en omfavnende lyd. Uansett om det er et helikopter, en hylende hund eller rungende jubel fra fotballtribunen kan du være sikker på at HTL3325/10 bringer det rett inn i handlingen.

Strøm musikk trådløst via Bluetooth

Dersom filmen er ferdig og det er tid for å sette på musikk for å starte festen, kan du enkelt fyre opp en spilleliste via smartelefonen din ved hjelp av trådløs Bluetooth-overføring. Du kan også spille av musikk rett fra en USB og fortsatt ha den gode lyden.

Styr alt med én fjernkontroll

Ved hjelp av Easylink-funksjonen i lydplanken kan du lett styre flere tilkoblede enheter som for eksempel DVD/Bluray-spiller, lydpanken og TV-en med kun én fjernkontroll. Easylink benytter seg av HDMI CEC for å kunne dele opp funksjonalitet mellom forskjellige enheter koblet til via en HDMI-kabel. Du kan med andre ord koble sammen alt som støtter CEC for å slippe flere fjernkontroller å velge mellom på stuebordet.

1010069 1010069 Philips Philips HTL3325/10 HTL3325/10 Philips HTL3325/10 er en lydplanke med inkludert trådløs subwoofer som sørger for å gi deg akkurat det du trenger for en god kveld foran skjermen. La deg fortrylle av deilig surroundlyd fra Dolby Audio, musikk strømmet trådløst via Bluetooth og du velger selv om den skal henge på veggen eller å stå på TV-bordet, Med hele 300 Watt i total uteffekt får du med deg alt fra forbiflygende romskip til fete soundtracks i hverdagen. Kraftig lyd med lav profil Med sitt slanke design får lydplanken god plass uansett hvor TV-kroken er og på tross av sin kraftige effekt blander den seg godt inn i interiøret. Du kan henge den på veggen med de medfølgende veggfestene eller rett og slett sette den på TV-bordet. Magisk Dolby-lyd Med Dolby Digital får du en omfavnende lyd. Uansett om det er et helikopter, en hylende hund eller rungende jubel fra fotballtribunen kan du være sikker på at HTL3325/10 bringer det rett inn i handlingen. Strøm musikk trådløst via Bluetooth Dersom filmen er ferdig og det er tid for å sette på musikk for å starte festen, kan du enkelt fyre opp en spilleliste via smartelefonen din ved hjelp av trådløs Bluetooth-overføring. Du kan også spille av musikk rett fra en USB og fortsatt ha den gode lyden. Styr alt med én fjernkontroll Ved hjelp av Easylink-funksjonen i lydplanken kan du lett styre flere tilkoblede enheter som for eksempel DVD/Bluray-spiller, lydpanken og TV-en med kun én fjernkontroll. Easylink benytter seg av HDMI CEC for å kunne dele opp funksjonalitet mellom forskjellige enheter koblet til via en HDMI-kabel. Du kan med andre ord koble sammen alt som støtter CEC for å slippe flere fjernkontroller å velge mellom på stuebordet. Soundbar 2,6 17 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar