Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Soundbar med trådløs subwoofer og 3D-lyd

LG SN5R

  Art.nr: 1013175
  • 520W i total uteffekt
  • Høyoppløselig lyd i 24-bit
  • 3D-lyd med DTS Virtual:X
  • AI Sound Pro
  • Strøm musikk via Bluetooth

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info
LG SN5R
Soundbar med trådløs subwoofer og 3D-lyd

1 990,-


  • pris: 2 289,-
Legg pakken i handlevognen
LG SN5R
Soundbar med trådløs subwoofer og 3D-lyd

1 990,-


  • pris: 2 139,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hva er vel bedre enn en smart lydplanke som tilpasser lyden etter hva som vises? LG SN5R er nettopp en slik soundbar, som har bakre høyttalere og optimaliserer lyd av seg selv ved hjelp av AI Sound Pro. I kombinasjon med DTS Virtual:X får du en surroundopplevelse litt utenom det vanlige.

Høyoppløselig lyd

For at du skal kunne oppleve en så fantastisk lyd som mulig, yter SN5R 520 watt i 96 kHz samplingsfrekvens, med 24-bits dydbe. For å sette det mer i perspektiv, så er CD-er komprimert i 16-bit. Her får du istedet 24-bit ukomprimert og et slående lydbilde.

DTS Virtual:X

Med AI Sound Pro analyseres lyd aktivt og justerer lyden automatisk etter innholdet, slik at du kan legge merke til hver minste detalj. Hør krystallklare dialoger, heftige biljaktscener og ikke minst brølet fra tribunene på en fotballkamp.

AI Sound Pro

Uansett om du ser en opera eller en spenningsfylt actionfilm, vil SN5R justere lyden i tråd med innholdet. AI Sound Pro analyserer hvordan lyden spretter rundt i rommet og justerer deretter, slik at du kan lene deg tilbake og nyte god lyd. Hør brølet fra tribunen på fotballkampen du ser på og lev deg inn i det.

Gjør TV-en og lydplanken om til et kontrollsenter

Via LG ThinQ får du statusoversikt over kompatible husholdningsapparater, rett fra stua. Her kan du f.eks. se hvor lang tid det er før vaskemaskinen er ferdig eller sette i gang robotstøvsugeren før du dykker inn i filmenes verden.

Flere tilkoblingsmuligheter

Her finnes en rekke forskjellige innganger og praktiske alternativer for tilkobling, som f.eks. dobbel HDMI, optisk kabel, Bluetooth og WiFi. Ved hjelp av Bluetooth kan du enkelt strømme musikk fra telefonen eller andre enheter, uten å reise deg opp av sofaen.

1013175 1013175 LG LG SN5R SN5R.DSWELLK Hva er vel bedre enn en smart lydplanke som tilpasser lyden etter hva som vises? LG SN5R er nettopp en slik soundbar, som har bakre høyttalere og optimaliserer lyd av seg selv ved hjelp av AI Sound Pro. I kombinasjon med DTS Virtual:X får du en surroundopplevelse litt utenom det vanlige. Høyoppløselig lyd For at du skal kunne oppleve en så fantastisk lyd som mulig, yter SN5R 520 watt i 96 kHz samplingsfrekvens, med 24-bits dydbe. For å sette det mer i perspektiv, så er CD-er komprimert i 16-bit. Her får du istedet 24-bit ukomprimert og et slående lydbilde. DTS Virtual:X Med AI Sound Pro analyseres lyd aktivt og justerer lyden automatisk etter innholdet, slik at du kan legge merke til hver minste detalj. Hør krystallklare dialoger, heftige biljaktscener og ikke minst brølet fra tribunene på en fotballkamp. AI Sound Pro Uansett om du ser en opera eller en spenningsfylt actionfilm, vil SN5R justere lyden i tråd med innholdet. AI Sound Pro analyserer hvordan lyden spretter rundt i rommet og justerer deretter, slik at du kan lene deg tilbake og nyte god lyd. Hør brølet fra tribunen på fotballkampen du ser på og lev deg inn i det. Gjør TV-en og lydplanken om til et kontrollsenter Via LG ThinQ får du statusoversikt over kompatible husholdningsapparater, rett fra stua. Her kan du f.eks. se hvor lang tid det er før vaskemaskinen er ferdig eller sette i gang robotstøvsugeren før du dykker inn i filmenes verden. Flere tilkoblingsmuligheter Her finnes en rekke forskjellige innganger og praktiske alternativer for tilkobling, som f.eks. dobbel HDMI, optisk kabel, Bluetooth og WiFi. Ved hjelp av Bluetooth kan du enkelt strømme musikk fra telefonen eller andre enheter, uten å reise deg opp av sofaen. Soundbar 3,8 4 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar