Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

4.1-kanals trådløst lydsystem fra LG med DTS Virtual: X

LG SL5R

  Art.nr: 1010108
 • Total uteffekt 520 W
 • Strøm musikk trådløst via Bluetooth
 • Høyoppløst lyd i 24bit
 • DTS Virtual: X
 • Trådløse høyttalere
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En lydplanke, to trådløse høyttalere og en basskasse er det du behøver for å berike TV-kroken med fantastisk surroundlyd. LG SL5R sørger for å løfte lydopplevelsen din til nye høyder og kan kobles til TV-en via HDMI eller Optisk kabel. Du kan også koble til telefonen via Bluetooth for å nyte den klare og høyoppløste lyden som SL5R har å tilby, enten det er musikk eller film.

Lydsystemet passer fint inn i stua

Forsterket lydsystem

LG SL5R og de medfølgende SPJ4-S-høyttalerne sørger for at du får kraftig surroundlyd i høy kvalitet. De to bakre høyttalerne er trådløse og yter sammenlagt 120 watt for å booste lydkanalene ytterligere for et mer fullt og helhetlig lydbilde. 

Trådløse høyttalere

Utmerket lyd av høy kvalitet

LG SL5R yter en total uteffekt på hele 520 watt og støtter høyoppløste lydformater som WAV, ALAC og FLAC med 96 kHz og 24bit. 

Fantastisk lyd og kontroll på sidepanel

DTS Virtual:X

Med tre høyttalere i selve lydplanken, to trådløse bakhøyttalere og en basskasse sørger DTS-funksjonen for å skape et mer omsluttende lydbilde i surround. DTS Virtual:X-teknologien gir deg et rikt lydbilde og en fantastisk lydopplevelse med stemningsfulle effekter både over og rundt deg, og tar deg inn i for eksempel filmens store univers eller plasserer deg midt på fotballtribunen.

Omfavnende lyd

Strøm musikk trådløst

Med LG SL5R kan du enkelt koble til telefonen din eller andre enheter via Bluetooth 4.0 for å strømme musikk trådløst, uten å reise deg fra sofaen. Så fort du er tilkoblet, kan du finne frem en spilleliste og lytte til alle favorittlåtene dine.

Strøm musikk trådløst via Bluetooth

Se også

(13 stk)
 • DTS Virtual:X
 • Strøm musikk med Bluetooth
 • Høyoppløst 24-bit lyd

2 990,-

Se også

(13 stk)
 • DTS Virtual:X
 • Strøm musikk med Bluetooth
 • Høyoppløst 24-bit lyd

2 990,-

1010108 LG LG SL5R SL5R.DSWELLK En lydplanke, to trådløse høyttalere og en basskasse er det du behøver for å berike TV-kroken med fantastisk surroundlyd. LG SL5R sørger for å løfte lydopplevelsen din til nye høyder og kan kobles til TV-en via HDMI eller Optisk kabel. Du kan også koble til telefonen via Bluetooth for å nyte den klare og høyoppløste lyden som SL5R har å tilby, enten det er musikk eller film. Forsterket lydsystem LG SL5R og de medfølgende SPJ4-S-høyttalerne sørger for at du får kraftig surroundlyd i høy kvalitet. De to bakre høyttalerne er trådløse og yter sammenlagt 120 watt for å booste lydkanalene ytterligere for et mer fullt og helhetlig lydbilde.  Utmerket lyd av høy kvalitet LG SL5R yter en total uteffekt på hele 520 watt og støtter høyoppløste lydformater som WAV, ALAC og FLAC med 96 kHz og 24bit.  DTS Virtual:X Med tre høyttalere i selve lydplanken, to trådløse bakhøyttalere og en basskasse sørger DTS-funksjonen for å skape et mer omsluttende lydbilde i surround. DTS Virtual:X-teknologien gir deg et rikt lydbilde og en fantastisk lydopplevelse med stemningsfulle effekter både over og rundt deg, og tar deg inn i for eksempel filmens store univers eller plasserer deg midt på fotballtribunen. Strøm musikk trådløst Med LG SL5R kan du enkelt koble til telefonen din eller andre enheter via Bluetooth 4.0 for å strømme musikk trådløst, uten å reise deg fra sofaen. Så fort du er tilkoblet, kan du finne frem en spilleliste og lytte til alle favorittlåtene dine. Soundbar 4,8 10 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Soundbar