Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2.1-system med trådløs subwoofer og Bluetooth

LG SJ3

  Art.nr: 1002291
  • Total uteffekt på 300 Watt
  • Adaptiv lydkontroll for jevn lydavspilling
  • Stilig og kompakt design
  • Kan også tilkobles via 3,5mm eller optisk kabel
  • Fjernkontroll medfølger
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG SJ3

LG SJ3 gir deg et kraftig 2.1-kanals lydsystem med forskjellige effektive lydforbedringsteknologier som bidrar til automatisk justering og balanse i alt som spilles via systemet. Du tilkobler enkelt en TV og ikke minst subwooferen som dessuten tilkobles trådløst til soundbaren. Og i tillegg til å kunne tilkoble en TV kan du også tilkoble en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth og få trådløs avspilling av musikk eller en god podcast.

Adaptive Sound Control

Med støtte for ASC (Adaptive Sound Control) justeres all lyd i realtid slik at dialogen kan holde seg klar og tydelig når det er i fokus, samtidig som den registrerer også lavere frekvenser som gjør at subwooferens lydnivå tilpasses. Dette er for at du skal kunne få et så dynamisk og korrekt lydbilde som mulig. 

LG ASE (Auto Sound Engine) hjelper til og med på å få lydnivået optimert slik at den skaper en god balanse i lyden uansett lydnivå og du vil få en jevn dynamikk uten plutselige overraskelser.

Smalt og smidig design

Med et plassbesparende design er denne soundbaren forholdsvis tynn, men klarer fortsatt å levere stor lyd. Dens fantastisk effektive høyttalerelementer etterlater mindre til fantasien men garanterer lyd av høy kvalitet uansett om den står på ditt TV-møbel eller om den henger på veggen over TVen.

Du kan enkelt oppnå optimal plassering av subwooferen som bare krever at du tilkobler den til et strømuttak da den kommuniserer trådløst med soundbaren. Velg helt selv hvor du vil ha den for at du skal kunne oppnå best mulige resultat.

Smarte tilkoblinger og stor effekt

Utover å bare ha en kraftig uteffekt på hele 300 Watt der 200 av disse er ren bass får du også en hel del med tilkoblingsmuligheter. Tilkoble for eksempel en Blu-ray-spiller til en TV for deretter å sende lydsignalet videre til ditt nye 2.1-lydsystem med en optisk lydkabel, eller eller en mer tradisjonell 3.5 mm AUX-kabel.

Bluetooth er et godt alternativ for avspilling av musikk eller en god lydbok uansett om du bruker en kompatibel laptop, iOS eller Android-enhet som nettbrett eller smarttelefon får du like enkel og effektiv tilkobling som til en en vanlig trådløs høyttaler. Med en Stand-By-funksjon kan ditt lydsystem være i hvilemodus for så å direkte starte opp når du igjen velger å starte å spille av musikk igjen via Bluetooth.

Finjuster lyden enkelt

Taster på toppen av din nye soundbar gjør at du alternativt kan slå av enheten, veksle mellom tilkoblede enheter eller justere lydnivået. Fjernkontroll medfølger men SJ3 er til og med kompatibel med varierende TV-fjernkontroller fra produsenter som LG, Samsung, Sharp, Philips, Toshiba, Vizio, Panasonic, Toshiba og Sony slik at du bare trenger å forholde deg til en eneste fjernkontroll for enklere styring av dine enheter.

1002291 1002291 LG LG SJ3 SJ3 LG SJ3 LG SJ3 gir deg et kraftig 2.1-kanals lydsystem med forskjellige effektive lydforbedringsteknologier som bidrar til automatisk justering og balanse i alt som spilles via systemet. Du tilkobler enkelt en TV og ikke minst subwooferen som dessuten tilkobles trådløst til soundbaren. Og i tillegg til å kunne tilkoble en TV kan du også tilkoble en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth og få trådløs avspilling av musikk eller en god podcast. Adaptive Sound Control Med støtte for ASC (Adaptive Sound Control) justeres all lyd i realtid slik at dialogen kan holde seg klar og tydelig når det er i fokus, samtidig som den registrerer også lavere frekvenser som gjør at subwooferens lydnivå tilpasses. Dette er for at du skal kunne få et så dynamisk og korrekt lydbilde som mulig.  LG ASE (Auto Sound Engine) hjelper til og med på å få lydnivået optimert slik at den skaper en god balanse i lyden uansett lydnivå og du vil få en jevn dynamikk uten plutselige overraskelser. Smalt og smidig design Med et plassbesparende design er denne soundbaren forholdsvis tynn, men klarer fortsatt å levere stor lyd. Dens fantastisk effektive høyttalerelementer etterlater mindre til fantasien men garanterer lyd av høy kvalitet uansett om den står på ditt TV-møbel eller om den henger på veggen over TVen. Du kan enkelt oppnå optimal plassering av subwooferen som bare krever at du tilkobler den til et strømuttak da den kommuniserer trådløst med soundbaren. Velg helt selv hvor du vil ha den for at du skal kunne oppnå best mulige resultat. Smarte tilkoblinger og stor effekt Utover å bare ha en kraftig uteffekt på hele 300 Watt der 200 av disse er ren bass får du også en hel del med tilkoblingsmuligheter. Tilkoble for eksempel en Blu-ray-spiller til en TV for deretter å sende lydsignalet videre til ditt nye 2.1-lydsystem med en optisk lydkabel, eller eller en mer tradisjonell 3.5 mm AUX-kabel. Bluetooth er et godt alternativ for avspilling av musikk eller en god lydbok uansett om du bruker en kompatibel laptop, iOS eller Android-enhet som nettbrett eller smarttelefon får du like enkel og effektiv tilkobling som til en en vanlig trådløs høyttaler. Med en Stand-By-funksjon kan ditt lydsystem være i hvilemodus for så å direkte starte opp når du igjen velger å starte å spille av musikk igjen via Bluetooth. Finjuster lyden enkelt Taster på toppen av din nye soundbar gjør at du alternativt kan slå av enheten, veksle mellom tilkoblede enheter eller justere lydnivået. Fjernkontroll medfølger men SJ3 er til og med kompatibel med varierende TV-fjernkontroller fra produsenter som LG, Samsung, Sharp, Philips, Toshiba, Vizio, Panasonic, Toshiba og Sony slik at du bare trenger å forholde deg til en eneste fjernkontroll for enklere styring av dine enheter. Soundbar 4,2 132 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar