Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lydplanke med sidehøyttalere og Acoustic Beam

Samsung HW-S67T/XE

  Art.nr: 1013180
  • Strøm musikk via WiFi
  • Fremoverpekende sidehøyttalere
  • Tydelig tale med adaptiv lyd
  • Wireless Sound Kit-kompatibel
  • Kobles til via HDMI, optisk kabel eller Bluetooth

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Farge: Grå

3 990,-

Delbetal fra 378,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fyll rommet med lyd ved hjelp av Samsung HW-S66T. Ved hjelp av to sidehøyttalere og Samsung Acoustic Beam-teknologi får du lyd som omfavner deg slik at underholdning føles levende. HW-S66T har adaptiv lyd og sørger for at du hører lyd klart og tydelig selv ved lavt volum, og kan kobles til via HDMI eller optisk kabel. Dersom du har en kompatibel Samsung-TV, har du også mulighet til å koble til trådløst via Bluetooth eller WiFi.

Hør mer med adaptiv lyd

Samsung HW-S66T har egenskapen som analyserer lydsignal og leverer en optimalisert lyd, basert på innholdet. Ved hjelp av adaptiv lyd får du til og med tydelig lyd ved lavt volum og du slipper å gå glipp av lange, viktige dialogscener.

Acoustic Beam-teknologi

Uansett om det er en musikal, opera eller en actionfylt film som snurrer, kan du være sikker på at du omringes med lyd. HW-S66T er utstyrt med to sidehøyttalere og Samsung Acoustic Beam-teknologi som fyller hele rommet med deilig, dynamisk lyd.

Tilpassende musikkmodus

I soundbaren finnes en avansert lydteknologi som analyserer og tilpasser lyden for å bevare kvalitet. Du trenger bare koble til telefonen og sette på musikk for å nyte musikken, nøyaktig slik som den skal være.

Styr smarthjemmet

Ved hjelp av SmartThings-appen kan du koble soundbaren til ditt nettverk av smarte enheter for å få bedre kontroll over lyden i huset.

Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV

Dersom du har en kompatibel Samsung-TV, kan du enkelt koble soundbaren til TV-en via enten Bluetooth eller WiFi helt uten å behøve å bry deg om kabler.

Lyd som fyller rommet

HW-S66T har to woofers og diskant innebygd og kan plasseres hvor som helst, for å fylle rommet med masse ren lyd.

Wireless Surround Kit-kompatibel

Med Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen.

Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat.

1013180 1013180 Samsung Samsung HW-S67T/XE HW-S67T/XE Fyll rommet med lyd ved hjelp av Samsung HW-S66T. Ved hjelp av to sidehøyttalere og Samsung Acoustic Beam-teknologi får du lyd som omfavner deg slik at underholdning føles levende. HW-S66T har adaptiv lyd og sørger for at du hører lyd klart og tydelig selv ved lavt volum, og kan kobles til via HDMI eller optisk kabel. Dersom du har en kompatibel Samsung-TV, har du også mulighet til å koble til trådløst via Bluetooth eller WiFi. Hør mer med adaptiv lyd Samsung HW-S66T har egenskapen som analyserer lydsignal og leverer en optimalisert lyd, basert på innholdet. Ved hjelp av adaptiv lyd får du til og med tydelig lyd ved lavt volum og du slipper å gå glipp av lange, viktige dialogscener. Acoustic Beam-teknologi Uansett om det er en musikal, opera eller en actionfylt film som snurrer, kan du være sikker på at du omringes med lyd. HW-S66T er utstyrt med to sidehøyttalere og Samsung Acoustic Beam-teknologi som fyller hele rommet med deilig, dynamisk lyd. Tilpassende musikkmodus I soundbaren finnes en avansert lydteknologi som analyserer og tilpasser lyden for å bevare kvalitet. Du trenger bare koble til telefonen og sette på musikk for å nyte musikken, nøyaktig slik som den skal være. Styr smarthjemmet Ved hjelp av SmartThings-appen kan du koble soundbaren til ditt nettverk av smarte enheter for å få bedre kontroll over lyden i huset. Trådløs tilkobling til kompatibel Samsung-TV Dersom du har en kompatibel Samsung-TV, kan du enkelt koble soundbaren til TV-en via enten Bluetooth eller WiFi helt uten å behøve å bry deg om kabler. Lyd som fyller rommet HW-S66T har to woofers og diskant innebygd og kan plasseres hvor som helst, for å fylle rommet med masse ren lyd. Wireless Surround Kit-kompatibel Med Samsung Wireless Surround Kit kan du enkelt bygge ut lydsystemet ved å legge noen høyttalere, helt uten ekstra kabler. Disse høyttalerne kan plasseres bak deg eller på hver sin side av rommet for at du skal leve deg enda mer inn i underholdningen.Samsung Wireless Surround Kit er et tilbehør som selges separat. Soundbar 5 1 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar