Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5.1-system med soundbar og trådløs subwoofer

JBL Bar 5.1

  Art.nr: 1003360
 • Kraftig lyd med 510 W
 • Trådløse surroundhøyttalere
 • 3 x 4K HDMI-innganger og 1 x ARC-HDMI-utganger
 • Stream musikk med Bluetooth
 • Kraftig lyd med 450 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 990,-

Delbetal fra 544,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Bar 5.1 kan forvandles fra en lydplanke til en true wireless 5.1 hjemmekinosystem for en episk film og musikkopplevelse. Den kommer med to avtakbare, helt trådløse surroundhøyttalere med ti timers batterilevetid, samt en 10" trådløs subwoofer og tre HDMI-innganger for tilkobling av 4K-enheter og Bluetooth. JBL Bar 5.1 leveres også med en 10-tommers trådløs subwoofer og tre HDMI-innganger for tilkobling av 4K-enheter og Bluetooth. Med Dolby Digital, Dolby Pro Logic II og DTS, får du mye bedre lyd uansett om du ser på TV, spiller spill, eller lytter til musikk.

Helt trådløse surroundhøyttalere

JBL Bar 5.1 kommer med to batteridrevne høyttalere med unikt design, som du kan koble fra lydplanken for en ekte kinoopplevelse. Disse helt trådløse høyttalerne kan spille i hele ti timer før de trenger å lade, slik at du kan fint kan se filmer eller lytte til musikk hele kvelden lang.

Kraftig og klar lyd med 11 høyttalerelementer

I soundbaren finnes det 11 separate høyttalere hvorav 8 er for bass og 3 er diskant. Senterkanalens særskilte høyttalere og forsterkere gir deg et klart lydbilde, med en behagelig surroundeffekt, komplett med dynamisk lydgjengivelse. Den trådløse subwooferen plasserer du akkurat der hvor du føler du får best effekt og det 10" basselementet gir god trøkk, som bidrar til at den totale uteffekten på 510 watt gir en god JBL-surroundlyd til både film og musikk i høy kvalitet.

Trådløs strømming

Kobler du til din ønskede lydkilde trådløst via Bluetooth får du en kraftig lydopplevelse på en enkel og behagelig måte. Med JBL SoundShift-funksjonen kan du lett veksle mellom lyd direkte fra TV-en eller fra Android/iOS-baserte smartelefoner eller nettbrett. Du kan også styre lydplanken med de fleste TV-fjernkontroller.

Se også

(19 stk)
 • Total uteffekt 500 watt
 • Google Assistant-kompatibel
 • Veggmonterbar

4 990,-

Se også

(19 stk)
 • Total uteffekt 500 watt
 • Google Assistant-kompatibel
 • Veggmonterbar

4 990,-

1003360 JBL JBL Bar 5.1 JBLBAR51BLKEP JBL Bar 5.1 kan forvandles fra en lydplanke til en true wireless 5.1 hjemmekinosystem for en episk film og musikkopplevelse. Den kommer med to avtakbare, helt trådløse surroundhøyttalere med ti timers batterilevetid, samt en 10" trådløs subwoofer og tre HDMI-innganger for tilkobling av 4K-enheter og Bluetooth. JBL Bar 5.1 leveres også med en 10-tommers trådløs subwoofer og tre HDMI-innganger for tilkobling av 4K-enheter og Bluetooth. Med Dolby Digital, Dolby Pro Logic II og DTS, får du mye bedre lyd uansett om du ser på TV, spiller spill, eller lytter til musikk. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Helt trådløse surroundhøyttalere JBL Bar 5.1 kommer med to batteridrevne høyttalere med unikt design, som du kan koble fra lydplanken for en ekte kinoopplevelse. Disse helt trådløse høyttalerne kan spille i hele ti timer før de trenger å lade, slik at du kan fint kan se filmer eller lytte til musikk hele kvelden lang. Kraftig og klar lyd med 11 høyttalerelementer I soundbaren finnes det 11 separate høyttalere hvorav 8 er for bass og 3 er diskant. Senterkanalens særskilte høyttalere og forsterkere gir deg et klart lydbilde, med en behagelig surroundeffekt, komplett med dynamisk lydgjengivelse. Den trådløse subwooferen plasserer du akkurat der hvor du føler du får best effekt og det 10" basselementet gir god trøkk, som bidrar til at den totale uteffekten på 510 watt gir en god JBL-surroundlyd til både film og musikk i høy kvalitet. Trådløs strømming Kobler du til din ønskede lydkilde trådløst via Bluetooth får du en kraftig lydopplevelse på en enkel og behagelig måte. Med JBL SoundShift-funksjonen kan du lett veksle mellom lyd direkte fra TV-en eller fra Android/iOS-baserte smartelefoner eller nettbrett. Du kan også styre lydplanken med de fleste TV-fjernkontroller. Soundbar 4,3 152 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Soundbar