Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3.1-system med soundbar og trådløs subwoofer

JBL Bar 3.1

  Art.nr: 1003359
  • Kraftig lyd med 450 W
  • Strøm musikk via Bluetooth
  • 3 x 4K HDMI-innganger of 1 x ARC-HDMI-utgang
  • JBL-surround i bredt spekter
  • Trådløs subwoofer med dyp bass

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Om du er ute etter stor lyd uansett bilde, er JBL BAR 3.1 et klart valg - med ARC og støtte for tre separate enheter kan du like så fint koble til enheter i 4K via HDMI 2.0 for underholdning uten tap av kvalitet. Høyttalerene gir god surroundlyd med mye kraft og med Bluetooth kan du enkelt strømme lyd trådløst fra f.eks smarttelefonen eller nettbrettet. Dersom du ønsker å henge den opp på veggen kan du benytte de medfølgende veggfestene.

Kraftig og klar lyd med 10 høyttalerelementer

I soundbaren finnes det 9 separate høyttalere hvorav er for bass og 3 er diskant. Senterkanalens særskilte høyttalere og forsterkere gir deg et klart lydbilde, med en behagelig surroundeffekt, komplett med dynamisk lydgjengivelse. Den trådløse subwooferen plasserer du akkurat der hvor du føler du får best effekt og det 10" basselementet gir god trøkk, som bidrar til at den totale uteffekten på 450 watt gir en god JBL-surroundlyd til både film og musikk i høy kvalitet.

Trådløs streaming

Kobler du til din ønskede lydkilde trådløst via Bluetooth får du en kraftig lydopplevelse på en enkel og behagelig måte. Med JBL SoundShift-funksjonen kan du lett veksle mellom lyd direkte fra TV-en eller fra Android/iOS-baserte smartelefoner eller nettbrett. Du kan også styre lydplanken med de fleste TV-fjernkontroller.

1003359 1003359 JBL JBL Bar 3.1 JBLBAR31BLKEP Om du er ute etter stor lyd uansett bilde, er JBL BAR 3.1 et klart valg - med ARC og støtte for tre separate enheter kan du like så fint koble til enheter i 4K via HDMI 2.0 for underholdning uten tap av kvalitet. Høyttalerene gir god surroundlyd med mye kraft og med Bluetooth kan du enkelt strømme lyd trådløst fra f.eks smarttelefonen eller nettbrettet. Dersom du ønsker å henge den opp på veggen kan du benytte de medfølgende veggfestene. Kraftig og klar lyd med 10 høyttalerelementer I soundbaren finnes det 9 separate høyttalere hvorav er for bass og 3 er diskant. Senterkanalens særskilte høyttalere og forsterkere gir deg et klart lydbilde, med en behagelig surroundeffekt, komplett med dynamisk lydgjengivelse. Den trådløse subwooferen plasserer du akkurat der hvor du føler du får best effekt og det 10" basselementet gir god trøkk, som bidrar til at den totale uteffekten på 450 watt gir en god JBL-surroundlyd til både film og musikk i høy kvalitet. Trådløs streaming Kobler du til din ønskede lydkilde trådløst via Bluetooth får du en kraftig lydopplevelse på en enkel og behagelig måte. Med JBL SoundShift-funksjonen kan du lett veksle mellom lyd direkte fra TV-en eller fra Android/iOS-baserte smartelefoner eller nettbrett. Du kan også styre lydplanken med de fleste TV-fjernkontroller. Soundbar 4 104 5290 NOK 5290 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar