Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2.1-lydsystem med kraftig subwoofer

Andersson SRS 2.3 - Black

  Art.nr: 1011102
 • 140 watt
 • Strøm musikk trådløst
 • Kan henges på veggen
 • Fjernkontroll inkludert
 • ARC-støtte

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Svart

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du også en av de som føler at det mangler litt lyd med buldrende bass når du ser på TV? Andersson SRS 2.3 er et 2.1-lydsystem med total effekt på 140 watt, via en lydplanke og en trådløs subwoofer. Koble til via optisk kabel, AUX, HDMI eller Bluetooth. Dessuten kan du enkelt henge opp den stilige og blanke lydplanken under TV-en ved hjelp av et medfølgende feste. Hele systemet styres lett via knapper på overflaten eller med en fjernkontroll.

Hør på musikk trådløst

Ikke nok med at du kan kose deg med mer lyd til det du ser på, du kan også lytte trådløst til musikk ved å koble til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth. Dersom du også har en BT-kompatibel PC, kan denne også kobles til trådløst.

ARC-støtte

Andersson SRS 2.3 støtter ARC som gjør at lydplanken kan synkronisere lydvolumet med TV-en via en HDMI-kabel, såfremt du har en TV som støtter ARC. Med andre ord så slipper å koble til en masse forskjellige kabler bare for å få lyd fra TV-en via lydplanken. Det betyr at du også kan bruken TV-ens fjernkontroll til å regulere lydnivået.

Heng den på veggen

Foretrekker du en ren og ryddig TV-benk? Ved hjelp av det medfølgende veggfeste kan du henge opp lydplanken på veggen, lett som en plett.

Full kontroll

Med den innebygde EQ-funksjonen kan du enkelt skreddersy lyden til egen smak. Via fjernkontrollen kan du veksle mellom fem forskjellige EQ-innstillinger og justere nivåer for bass og diskant selv etter hva ørene dine foretrekker.

Flere tilkoblingsmuligheter

Du kobler enkelt til forskjellige typer lydkilder til systemet via optisk kabel, 3,5 mm AUX-kabel eller HDMI. På den måten kan du koble til for eksempel en Blu-ray-spiller, mediesentre eller spillkonsoll.

Enkel i bruk

Videre utover kontrollpanelet på selve soundbaren, følger det også med en praktisk fjernkontroll med tydelige og enkle funksjoner. Dersom du har koblet til telefonen via Bluetooth, kan du ved hjelp av fjernkontrollen bytte lår i Spotify-lista.

I emballasjen:

 • Soundbar
 • Subwoofer
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • 2x AC-adapter
 • Fjernkontroll
 • Veggfeste
 • Bruksanvisning
1011102 1011102 Andersson Andersson SRS 2.3 - Black SR250G Er du også en av de som føler at det mangler litt lyd med buldrende bass når du ser på TV? Andersson SRS 2.3 er et 2.1-lydsystem med total effekt på 140 watt, via en lydplanke og en trådløs subwoofer. Koble til via optisk kabel, AUX, HDMI eller Bluetooth. Dessuten kan du enkelt henge opp den stilige og blanke lydplanken under TV-en ved hjelp av et medfølgende feste. Hele systemet styres lett via knapper på overflaten eller med en fjernkontroll. Hør på musikk trådløst Ikke nok med at du kan kose deg med mer lyd til det du ser på, du kan også lytte trådløst til musikk ved å koble til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth. Dersom du også har en BT-kompatibel PC, kan denne også kobles til trådløst. ARC-støtte Andersson SRS 2.3 støtter ARC som gjør at lydplanken kan synkronisere lydvolumet med TV-en via en HDMI-kabel, såfremt du har en TV som støtter ARC. Med andre ord så slipper å koble til en masse forskjellige kabler bare for å få lyd fra TV-en via lydplanken. Det betyr at du også kan bruken TV-ens fjernkontroll til å regulere lydnivået. Heng den på veggen Foretrekker du en ren og ryddig TV-benk? Ved hjelp av det medfølgende veggfeste kan du henge opp lydplanken på veggen, lett som en plett. Full kontroll Med den innebygde EQ-funksjonen kan du enkelt skreddersy lyden til egen smak. Via fjernkontrollen kan du veksle mellom fem forskjellige EQ-innstillinger og justere nivåer for bass og diskant selv etter hva ørene dine foretrekker. Flere tilkoblingsmuligheter Du kobler enkelt til forskjellige typer lydkilder til systemet via optisk kabel, 3,5 mm AUX-kabel eller HDMI. På den måten kan du koble til for eksempel en Blu-ray-spiller, mediesentre eller spillkonsoll. Enkel i bruk Videre utover kontrollpanelet på selve soundbaren, følger det også med en praktisk fjernkontroll med tydelige og enkle funksjoner. Dersom du har koblet til telefonen via Bluetooth, kan du ved hjelp av fjernkontrollen bytte lår i Spotify-lista. I emballasjen: SoundbarSubwoofer3,5 mm AUX-kabel2x AC-adapterFjernkontrollVeggfesteBruksanvisning Soundbar 2,4 26 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Soundbar