Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart Bluetooth-høyttaler med QI-lader og lampe

Philips TAPS402

  Art.nr: 1012926
 • Total uteffekt: 16 W
 • Tydelig digitalklokke
 • Google Assistant-kompatibel
 • Praktisk nattlampe
 • Trådløs QI-lader på toppen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Strøm musikk trådløst, finn den nærmeste åpne pizzasjappa eller be om å få høre en vits! Philips TAPS402 er en strømdrevet og smart Bluetooth-høyttaler som støtter Google Assistant og leverer overraskende mye lyd. Med smarte og svært praktiske funksjoner er dette en høyttaler som passer i alle rom. Her får du en tydelig digitalklokke i front, nattlampe og en egen QI-pad for trådløs lading.

Hei Google!

Trenger du selskap i heimen? Så fort du har lastet ned Google Home-appen på telefonen, er det bare å begynne å snakke til høyttaleren. Få de siste nyheten lest opp for deg eller be høyttaleren spille en spesifikk låt. Dersom du har flere Google Assistant-kompatible høyttalere i huset, kan du enkelt bruke Philips TAPS402 til å styre de andre enhetene. Passe smart, hva?

Forsterket bass

For deg som er opptatt av godt med lyd, gir Philips TAPS402 fra seg et overraskende høyt lydnivå. I høyttaleren finner du 2 x 1,5" full-range høyttalere med en passiv høyttaler som forsterker bassen. Dette kommer godt med dersom du bruker den på kjøkkenet eller om du hører på musikk mens du dusjer.

Praktiske QI-pad

Begynner telefonen din å gå tom for batteri, midt inne i godlåta? Frykt ikke! Philips TAPS402 kommer med en innebygget QI-lader, slik at det holder med å legge telefonen på toppen av høyttaleren for å lade. Alternativt kan du også lade via USB-porten.

I emballasjen:

 • Philips TAPS402
 • Strømadapter
 • Hurtigstartsguide
 • Garantiseddel
1012926 Philips Philips TAPS402 TAPS402/10 Strøm musikk trådløst, finn den nærmeste åpne pizzasjappa eller be om å få høre en vits! Philips TAPS402 er en strømdrevet og smart Bluetooth-høyttaler som støtter Google Assistant og leverer overraskende mye lyd. Med smarte og svært praktiske funksjoner er dette en høyttaler som passer i alle rom. Her får du en tydelig digitalklokke i front, nattlampe og en egen QI-pad for trådløs lading. Hei Google! Trenger du selskap i heimen? Så fort du har lastet ned Google Home-appen på telefonen, er det bare å begynne å snakke til høyttaleren. Få de siste nyheten lest opp for deg eller be høyttaleren spille en spesifikk låt. Dersom du har flere Google Assistant-kompatible høyttalere i huset, kan du enkelt bruke Philips TAPS402 til å styre de andre enhetene. Passe smart, hva? Forsterket bass For deg som er opptatt av godt med lyd, gir Philips TAPS402 fra seg et overraskende høyt lydnivå. I høyttaleren finner du 2 x 1,5" full-range høyttalere med en passiv høyttaler som forsterker bassen. Dette kommer godt med dersom du bruker den på kjøkkenet eller om du hører på musikk mens du dusjer. Praktiske QI-pad Begynner telefonen din å gå tom for batteri, midt inne i godlåta? Frykt ikke! Philips TAPS402 kommer med en innebygget QI-lader, slik at det holder med å legge telefonen på toppen av høyttaleren for å lade. Alternativt kan du også lade via USB-porten. I emballasjen: Philips TAPS402StrømadapterHurtigstartsguideGarantiseddel Smarte høyttalere 4 1 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Smarte høyttalere