Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart Bluetooth-høyttaler med QI-lader og lampe

Philips TAPS402

  Art.nr: 1012926
 • Total uteffekt: 16 W
 • Tydelig digitalklokke
 • Google Assistant-kompatibel
 • Praktisk nattlampe
 • Trådløs QI-lader på toppen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Strøm musikk trådløst, finn den nærmeste åpne pizzasjappa eller be om å få høre en vits! Philips TAPS402 er en strømdrevet og smart Bluetooth-høyttaler som støtter Google Assistant og leverer overraskende mye lyd. Med smarte og svært praktiske funksjoner er dette en høyttaler som passer i alle rom. Her får du en tydelig digitalklokke i front, nattlampe og en egen QI-pad for trådløs lading.

Hei Google!

Trenger du selskap i heimen? Så fort du har lastet ned Google Home-appen på telefonen, er det bare å begynne å snakke til høyttaleren. Få de siste nyheten lest opp for deg eller be høyttaleren spille en spesifikk låt. Dersom du har flere Google Assistant-kompatible høyttalere i huset, kan du enkelt bruke Philips TAPS402 til å styre de andre enhetene. Passe smart, hva?

Forsterket bass

For deg som er opptatt av godt med lyd, gir Philips TAPS402 fra seg et overraskende høyt lydnivå. I høyttaleren finner du 2 x 1,5" full-range høyttalere med en passiv høyttaler som forsterker bassen. Dette kommer godt med dersom du bruker den på kjøkkenet eller om du hører på musikk mens du dusjer.

Praktiske QI-pad

Begynner telefonen din å gå tom for batteri, midt inne i godlåta? Frykt ikke! Philips TAPS402 kommer med en innebygget QI-lader, slik at det holder med å legge telefonen på toppen av høyttaleren for å lade. Alternativt kan du også lade via USB-porten.

I emballasjen:

 • Philips TAPS402
 • Strømadapter
 • Hurtigstartsguide
 • Garantiseddel
1012926 1012926 Philips Philips TAPS402 TAPS402/10 Strøm musikk trådløst, finn den nærmeste åpne pizzasjappa eller be om å få høre en vits! Philips TAPS402 er en strømdrevet og smart Bluetooth-høyttaler som støtter Google Assistant og leverer overraskende mye lyd. Med smarte og svært praktiske funksjoner er dette en høyttaler som passer i alle rom. Her får du en tydelig digitalklokke i front, nattlampe og en egen QI-pad for trådløs lading. Hei Google! Trenger du selskap i heimen? Så fort du har lastet ned Google Home-appen på telefonen, er det bare å begynne å snakke til høyttaleren. Få de siste nyheten lest opp for deg eller be høyttaleren spille en spesifikk låt. Dersom du har flere Google Assistant-kompatible høyttalere i huset, kan du enkelt bruke Philips TAPS402 til å styre de andre enhetene. Passe smart, hva? Forsterket bass For deg som er opptatt av godt med lyd, gir Philips TAPS402 fra seg et overraskende høyt lydnivå. I høyttaleren finner du 2 x 1,5" full-range høyttalere med en passiv høyttaler som forsterker bassen. Dette kommer godt med dersom du bruker den på kjøkkenet eller om du hører på musikk mens du dusjer. Praktiske QI-pad Begynner telefonen din å gå tom for batteri, midt inne i godlåta? Frykt ikke! Philips TAPS402 kommer med en innebygget QI-lader, slik at det holder med å legge telefonen på toppen av høyttaleren for å lade. Alternativt kan du også lade via USB-porten. I emballasjen: Philips TAPS402StrømadapterHurtigstartsguideGarantiseddel Smarte høyttalere 4,5 2 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Smarte høyttalere