Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2.1-lydsystem med soundbar og subwoofer

Trust GXT668 Tytan 2.1 Soundbar

  Art.nr: 1007410
  • Pulserende, valgfrie lyseffekter i subwoofer
  • Trådløs fjernkontroll
  • 120 W (60 W RMS) uteffekt
  • Equaliser med fire forskjellige innstillinger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set er ment til å brukes med PC, men passer like å bruke til andre typer ting som gir lyd. Her får du en god og dynamisk lyd som også kan justeres etter din egen smak, ved hjelp av forhåndsinnstilte equaliser-innstillinger. Subwooferen sørger for at du får godt med bass og fylde til hva enn du måtte ønske.

Hardtslående høyttaler

I denne forholdsvis kompakte høyttaleren finnes fure høyttalerelement som gir deg et klart og kraftig inntrykk av både serier, filmer, spill og musikk. Subwooferen hjelper til her med økt trykk for at du skal kunne leve deg enda mer inn i det du foretar deg.

Når lydsystemet ikke er i bruk slår den seg automatisk av, slik at den ikke trekker unødvendig strøm.

Fjernkontroll og flere lydtilkoblinger

Den medfølgende fjernkontrollen gir deg fullstendig kontroll over lydsystemet, selv om du er på andre siden av rommet. Her kan du justere volum, lyseffektersamt lydnivå i subbwooferen og velge lydkilde.

Lydsystemet leveres med kabler for tilkobling av andre kilder, en 3,5 mm AUX-kabel eller alternativt en optisk (toslink)-lydkabel.

1007410 1007410 Trust Trust GXT668 Tytan 2.1 Soundbar 22328 GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set er ment til å brukes med PC, men passer like å bruke til andre typer ting som gir lyd. Her får du en god og dynamisk lyd som også kan justeres etter din egen smak, ved hjelp av forhåndsinnstilte equaliser-innstillinger. Subwooferen sørger for at du får godt med bass og fylde til hva enn du måtte ønske. Hardtslående høyttaler I denne forholdsvis kompakte høyttaleren finnes fure høyttalerelement som gir deg et klart og kraftig inntrykk av både serier, filmer, spill og musikk. Subwooferen hjelper til her med økt trykk for at du skal kunne leve deg enda mer inn i det du foretar deg. Når lydsystemet ikke er i bruk slår den seg automatisk av, slik at den ikke trekker unødvendig strøm. Fjernkontroll og flere lydtilkoblinger Den medfølgende fjernkontrollen gir deg fullstendig kontroll over lydsystemet, selv om du er på andre siden av rommet. Her kan du justere volum, lyseffektersamt lydnivå i subbwooferen og velge lydkilde.Lydsystemet leveres med kabler for tilkobling av andre kilder, en 3,5 mm AUX-kabel eller alternativt en optisk (toslink)-lydkabel. PC-høyttalere 4,5 4 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. PC-høyttalere