Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

THX-sertifisert surroundsystem på 1000 watt

Logitech Z906

  Art.nr: 154888
 • Dolby Digital 5.1-dekoding
 • 5.1-kanals lydsystem
 • THX®-sertifisert
 • 500 Watt (RMS)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 799,-

Delbetal fra 278,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Z-906 5.1 høyttalersystem gir deg en helt ny opplevelse når du hører på musikk, ser film eller spiller spill. Med 1000 Watt, THX-sertifisering og 3D stereo får du lyd på høyde med den du får på kino!

THX-lyd Logitech

THX-sertifisert

Logitech Z906 er THX-godkjent. Et THX-godkjent anlegg er laget for å gjengi lyden akkurat slik skaperen av filmen eller musikken lagde den. Dermed er du sikret å få en perfekt lydgjengivelse hver gang.

Rikelig med innganger

Med både digitale og analoge innganger har du mulighet til å koble til det meste av utstyr, enten det skulle være en spillkonsoll, Blu-ray-spiller, TVen eller mediaspilleren. Dermed er det mer enn bare PC-en som får godlyd. Siden du kan koble til opp til seks enheter samtidig, slipper du også å bytte ledninger mellom de forskjellige enhetene.

Eskens innhold:

 • Høyttalere
 • Tilkoblingskanaler for høyttalere (2 stk 7,6 m til bakre satellitter, 3 stk 4,6 m til fronthøyttalere)
 • Direkte tilkoblingskanal (seks kanaler, 1,8 m)
 • Kontrollkonsoll som kan plasseres på høyttaleren
 • Trådløs fjernkontroll
 • 3x AAA-batteri
 • Bruksanvisning
154888 154888 Logitech Logitech Z906 980-000468 Logitech Z-906 5.1 høyttalersystem gir deg en helt ny opplevelse når du hører på musikk, ser film eller spiller spill. Med 1000 Watt, THX-sertifisering og 3D stereo får du lyd på høyde med den du får på kino! THX-sertifisert Logitech Z906 er THX-godkjent. Et THX-godkjent anlegg er laget for å gjengi lyden akkurat slik skaperen av filmen eller musikken lagde den. Dermed er du sikret å få en perfekt lydgjengivelse hver gang. Rikelig med innganger Med både digitale og analoge innganger har du mulighet til å koble til det meste av utstyr, enten det skulle være en spillkonsoll, Blu-ray-spiller, TVen eller mediaspilleren. Dermed er det mer enn bare PC-en som får godlyd. Siden du kan koble til opp til seks enheter samtidig, slipper du også å bytte ledninger mellom de forskjellige enhetene. Eskens innhold: HøyttalereTilkoblingskanaler for høyttalere (2 stk 7,6 m til bakre satellitter, 3 stk 4,6 m til fronthøyttalere)Direkte tilkoblingskanal (seks kanaler, 1,8 m)Kontrollkonsoll som kan plasseres på høyttalerenTrådløs fjernkontroll3x AAA-batteriBruksanvisning PC-høyttalere 4,8 100 2799 NOK 2799 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. PC-høyttalere