Logitech Z333 - 2.1 lyd med 40 Watt uteffekt

Logitech Z333

  Art.nr: 222715
 • Kraftig lyd på 40 W
 • Justerbart bassnivå
 • Kontrollenhet med hodetelefon uttak
 • Kompatibel med alle operativsystem

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Z333 er det perfekte 2.1-lydsystemet til din datamaskin. Med dyp og levende lyd som gir en mye mer livligere følelse av spillene dine, kan du enkelt justere volum, bassnivå og også koble inn hodetelefoner og du vil spille uforstyrret.

Justerbart bassnivå

Mengden bass i lyden er en individuell smakssak og med en separat volumkontroll kan du justere bassen i subwooferen, uten av diskanthøyttalerne vil lide volumtap. Perfekt for deg som bor i leilighet og ikke kan ha så høy lyd eller om du rett og slett ønsker en høyere og dypere lyd når du gamer eller ser på film.

Med den stilige kontrollenheten har du rask tilgang til strøm- og volumknappen slik at du slipper å lete bak subwooferen eller høyttaleren. Det finnes også uttak for hodetelefoner om du ønsker å nyte det du driver med i total stillhet.

Funker med alle lydkilder

Med både 3,5 mm- og RCA-innganger kan du få lyd fra PC'en, nettbrettet, smarttelefonen, spillekonsollen eller TV helt knirkefritt.

Se også

(22 stk)
 • Maksimal effekt:120 W
 • Koble opp til 3 enheter
 • Styres enkelt via én kontrollenhet

949,-

Se også

(22 stk)
 • Maksimal effekt:120 W
 • Koble opp til 3 enheter
 • Styres enkelt via én kontrollenhet

949,-

222715 Logitech Logitech Z333 980-001202 Logitech Z333 er det perfekte 2.1-lydsystemet til din datamaskin. Med dyp og levende lyd som gir en mye mer livligere følelse av spillene dine, kan du enkelt justere volum, bassnivå og også koble inn hodetelefoner og du vil spille uforstyrret. Justerbart bassnivå Mengden bass i lyden er en individuell smakssak og med en separat volumkontroll kan du justere bassen i subwooferen, uten av diskanthøyttalerne vil lide volumtap. Perfekt for deg som bor i leilighet og ikke kan ha så høy lyd eller om du rett og slett ønsker en høyere og dypere lyd når du gamer eller ser på film. Med den stilige kontrollenheten har du rask tilgang til strøm- og volumknappen slik at du slipper å lete bak subwooferen eller høyttaleren. Det finnes også uttak for hodetelefoner om du ønsker å nyte det du driver med i total stillhet. Funker med alle lydkilder Med både 3,5 mm- og RCA-innganger kan du få lyd fra PC'en, nettbrettet, smarttelefonen, spillekonsollen eller TV helt knirkefritt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PC-høyttalere 4,2 25 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. PC-høyttalere