Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs partyhøyttaler med heftige lyseffekter

Andersson PYB-5500

  Art.nr: 1008758
  • Opptil 20 timers batteritid
  • 100 W med dundrende bass
  • Kobles til via Bluetooth 4.2
  • Stilige lyseffekter
  • Mikrofon-inngang for den sangglade

Internett

Forventet på lager: 16.03.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson PYB-5500 er et soleklart valg for deg som vil at underholdningen skal stå i sentrum. Ved hjelp av sitt praktiske bærehåndtak og oppladbare batteri får du klar og kraftig lyd uansett hvor du tar den med deg, i tillegg til justerbare lyseffekter. Høyttaleren kan lett trilles dit du vil på de to påmonterte hjulene og veier kun 12,9 kg.

100 watt 

Med både heftig design og lyseffekter ser Andersson PYB-5500 ut som en heidundrande fest på hjul - og det er den! Den 10" store basshøyttaleren i bånn og de to diskantene på 3" er godt testet for å kunne gi så kraftig effekt som overhodet mulig. 

Masse lyseffekter

Du kan tilpasse lyseffektene akkurat slik du vil, lys opp festen med enten pulserende eller blinkende lys med forskjellige farger. Ved å vri på lyskontrollen kan du velge hvordan LED-belysningen i taket skal lyse. "Light Mode"-knappen lar deg velge imellom 15 forskjellige pulserende- eller 9 forskjellige blinkende lys som dunker i takt med musikken. 

Stilige og lett oversiktlige kontroller

De store og iøynefallende kontrollhjulene gir deg full kontroll over både lydnivå og mikrofonvolum hver for seg, slik at du kan oppnå en mer optimal lydbalanse. Du kan bytte mellom låter i spillelista, lydeffekter til mikrofon, justere EQ og lyseffekter til både tak og gulv. Det finnes også en egen knapp for "Mega Bass", som gjør akkurat det navnet tilsier - trykk på denne for å få ytterligere trykk i bassen.

Flere tilkoblingsmuligheter

PYB-5500 gir deg en rekke alternativer for hvilket medium du ønsker å spille av musikk igjennom. Her kan du strømme trådløst via Bluetooth med inntil 10 meters rekkevidde, samtidig som du har full kontroll over høyttaleren rett fra din hule hånd. Dersom du har musikk liggende på en USB-pinne kan denne brukes og du kan også lade telefonen din her. Er du heller av den typen som sverger til å koble til via 3,5 AUX-kabel, finnes mulighetene for det. Dersom det er en liten sangfugl i gjengen, kan du også koble til en mikrofon for å synge med.

Trillende kraftpakke

Sammenlignet med sin kompakte størrelse, vil du bli overrasket over hvor mye lyd denne kassen kan gi fra seg. Ønsker du å ta med deg festen ut i hagen eller på tur, ta tak i håndtaket og trill den etter deg.

  • Mål: L 65 x B 38 x H 38
  • Vekt: 12,9 kg


1008758 1008758 Andersson Andersson PYB-5500 Andersson PYB-5500 er et soleklart valg for deg som vil at underholdningen skal stå i sentrum. Ved hjelp av sitt praktiske bærehåndtak og oppladbare batteri får du klar og kraftig lyd uansett hvor du tar den med deg, i tillegg til justerbare lyseffekter. Høyttaleren kan lett trilles dit du vil på de to påmonterte hjulene og veier kun 12,9 kg. 100 watt  Med både heftig design og lyseffekter ser Andersson PYB-5500 ut som en heidundrande fest på hjul - og det er den! Den 10" store basshøyttaleren i bånn og de to diskantene på 3" er godt testet for å kunne gi så kraftig effekt som overhodet mulig.  Masse lyseffekter Du kan tilpasse lyseffektene akkurat slik du vil, lys opp festen med enten pulserende eller blinkende lys med forskjellige farger. Ved å vri på lyskontrollen kan du velge hvordan LED-belysningen i taket skal lyse. "Light Mode"-knappen lar deg velge imellom 15 forskjellige pulserende- eller 9 forskjellige blinkende lys som dunker i takt med musikken.  Stilige og lett oversiktlige kontroller De store og iøynefallende kontrollhjulene gir deg full kontroll over både lydnivå og mikrofonvolum hver for seg, slik at du kan oppnå en mer optimal lydbalanse. Du kan bytte mellom låter i spillelista, lydeffekter til mikrofon, justere EQ og lyseffekter til både tak og gulv. Det finnes også en egen knapp for "Mega Bass", som gjør akkurat det navnet tilsier - trykk på denne for å få ytterligere trykk i bassen. Flere tilkoblingsmuligheter PYB-5500 gir deg en rekke alternativer for hvilket medium du ønsker å spille av musikk igjennom. Her kan du strømme trådløst via Bluetooth med inntil 10 meters rekkevidde, samtidig som du har full kontroll over høyttaleren rett fra din hule hånd. Dersom du har musikk liggende på en USB-pinne kan denne brukes og du kan også lade telefonen din her. Er du heller av den typen som sverger til å koble til via 3,5 AUX-kabel, finnes mulighetene for det. Dersom det er en liten sangfugl i gjengen, kan du også koble til en mikrofon for å synge med. Trillende kraftpakke Sammenlignet med sin kompakte størrelse, vil du bli overrasket over hvor mye lyd denne kassen kan gi fra seg. Ønsker du å ta med deg festen ut i hagen eller på tur, ta tak i håndtaket og trill den etter deg.Mål: L 65 x B 38 x H 38Vekt: 12,9 kg Partyhøyttalere 4,1 9 1190 NOK 1190 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Partyhøyttalere