Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Bluetooth-høyttaler med lyseffekter og kraftig lyd

Andersson PYB-4100

  Art.nr: 1013142
 • Stream musikk i opptil 4 timer
 • Velg mellom forskjellige lyseffekter
 • Inngang for mikrofon og gitar
 • Oppladbart batteri
 • Koble trådløst via Bluetooth 5.0

Internett

Forventet på lager: 10.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PYB-4100 er en Bluetooth-høyttaler som er perfekt for underholdning til både fester og hverdager. Høyttaleren har en kraftig lyd og den innebygde LED-lys endres i forskjellige farger for å maksimere stemningen. Koble til mobiltelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og nyt notene til favorittmusikken din uansett hvor du er. Hvis du kobler til en gitar, mikrofon og en tom USB-minne, så kan du ta opptak direkte på lagringsmediet og dermed forevige anledningen.

Festlig høyttaler med kraftig lyd

Høyttaleren har to 3" diskanter som utfyller den tunge lyden fra dobbel basshøyttalere på 8" og gir en maksimal utgangseffekt på 160 W. Med den tunge bassen og de kule lyseffektene vil både du og høyttaleren lyse opp livet ditt.

Hvis du kobler til lydkilden med en 3,5 mm AUX-kabel, kan du også koble til flere høyttalere. Det eneste du trenger å supplere med er en 3,5 mm AUX-RCA-kabel for å skape en kjede for enda kraftigere lydgjengivelse.

Stilige og enkelt kontrollpanel

Den store runde volumkontrollen lar deg ha full kontroll over det totale volumet for optimal balanse. Du får også kontroll over utvalg av spor i spillelisten, men kan også kontrollere lydeffekter, justere lydnivået gjennom equalizer og aktivere lyseffektene. For nøyaktig kontroll og flere funksjoner så bruker du den medfølgende fjernkontrollen.

Belysning for riktig feststemning

Ta festen med storm med LED-belysning for underholdning. PYB-4100 Bluetooth-høyttaleren har en særegen design med syv innebygde LED-lys som endres i forskjellige fargeeffekter for å belyse nattens festligheter. Med den trådløse høyttaleren i stuen trenger du ikke ekstra festbelysning. La kvelden lyse opp med kule og festlige lyseffekter mens du koser deg med dine beste festlåter.

Med de innebygde LED-lysene og avspilling av musikk blir du sentrum for festen sammen med høyttaleren.

Spill musikk trådløst med Bluetooth

Koble til mobiltelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth, og lytt til favorittunderholdningen din helt uten kabler. Høyttaleren er kompatibel med både iOS- og Android-enheter og bruker Bluetooth 5.0, som gir en rekkevidde på opptil 10 meter.

I tillegg til å streame musikk trådløst via Bluetooth med høyttaleren din, kan du koble en mikrofon til mikrofoninngangen for å synge med på favorittmusikken din. Benytt sjansen til å løfte sangen til et nytt nivå! Hvis du vil utfordre videre, kan du enkelt koble en gitar til gitar inngangen.

Opptil fire timers spilletid

Høyttalerens batteri har en spilletid på opptil fire timer, som gir deg muligheten til å nyte favorittmusikken din selv under lengre aktiviteter. Høyttaleren lades med den medfølgende strømadapteren.

I pakken:

 • Høyttaler
 • Fjernkontroll
 • 150 cm strømkabel
 • 3,5 mm AUX - 3,5 mm AUX lydkabel
 • Manual

1013142 Andersson Andersson PYB-4100 LG-828B Andersson PYB-4100 er en Bluetooth-høyttaler som er perfekt for underholdning til både fester og hverdager. Høyttaleren har en kraftig lyd og den innebygde LED-lys endres i forskjellige farger for å maksimere stemningen. Koble til mobiltelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og nyt notene til favorittmusikken din uansett hvor du er. Hvis du kobler til en gitar, mikrofon og en tom USB-minne, så kan du ta opptak direkte på lagringsmediet og dermed forevige anledningen.Festlig høyttaler med kraftig lydHøyttaleren har to 3" diskanter som utfyller den tunge lyden fra dobbel basshøyttalere på 8" og gir en maksimal utgangseffekt på 160 W. Med den tunge bassen og de kule lyseffektene vil både du og høyttaleren lyse opp livet ditt.Hvis du kobler til lydkilden med en 3,5 mm AUX-kabel, kan du også koble til flere høyttalere. Det eneste du trenger å supplere med er en 3,5 mm AUX-RCA-kabel for å skape en kjede for enda kraftigere lydgjengivelse.Stilige og enkelt kontrollpanelDen store runde volumkontrollen lar deg ha full kontroll over det totale volumet for optimal balanse. Du får også kontroll over utvalg av spor i spillelisten, men kan også kontrollere lydeffekter, justere lydnivået gjennom equalizer og aktivere lyseffektene. For nøyaktig kontroll og flere funksjoner så bruker du den medfølgende fjernkontrollen.Belysning for riktig feststemningTa festen med storm med LED-belysning for underholdning. PYB-4100 Bluetooth-høyttaleren har en særegen design med syv innebygde LED-lys som endres i forskjellige fargeeffekter for å belyse nattens festligheter. Med den trådløse høyttaleren i stuen trenger du ikke ekstra festbelysning. La kvelden lyse opp med kule og festlige lyseffekter mens du koser deg med dine beste festlåter.Med de innebygde LED-lysene og avspilling av musikk blir du sentrum for festen sammen med høyttaleren.Spill musikk trådløst med BluetoothKoble til mobiltelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth, og lytt til favorittunderholdningen din helt uten kabler. Høyttaleren er kompatibel med både iOS- og Android-enheter og bruker Bluetooth 5.0, som gir en rekkevidde på opptil 10 meter.I tillegg til å streame musikk trådløst via Bluetooth med høyttaleren din, kan du koble en mikrofon til mikrofoninngangen for å synge med på favorittmusikken din. Benytt sjansen til å løfte sangen til et nytt nivå! Hvis du vil utfordre videre, kan du enkelt koble en gitar til gitar inngangen.Opptil fire timers spilletidHøyttalerens batteri har en spilletid på opptil fire timer, som gir deg muligheten til å nyte favorittmusikken din selv under lengre aktiviteter. Høyttaleren lades med den medfølgende strømadapteren.I pakken:HøyttalerFjernkontroll150 cm strømkabel3,5 mm AUX - 3,5 mm AUX lydkabelManual Partyhøyttalere 1490 NOK 1490 NewCondition PreOrder
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Partyhøyttalere