Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor trådløs høyttaler fra Marshall med Multiroom støtte

Marshall Woburn Multiroom - Cream

  Art.nr: 247442
  • Ikonisk Marshall-design
  • Multiroom kompatibel
  • Kompatibel med AirPlay og Chromecast
  • Innebygd WiFi og Bluetooth

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Marshall Woburn Multiroom 

Marshall Woburn er en stor Bluetooth-høyttaler fra Marshall er som skapt for dagens måte å lytte til musikk på. Musikkavspillere som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner er blitt til dagens mest brukte avspillere til akkurat musikk og du kan spille det av helt trådløst via WiFi, Bluetooth, AirPlay eller Chromecast.

Ikonisk Marshall-design

I verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Woburn har et skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. De trådløse høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller mer retro.

Trådløs frihet med Bluetooth

Woburn er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. 

Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet!

Multiroom støtte

Med Marshall Woburn Multiroom kan du tilkoble til det meste med trådløs lydavspilling og den vil gi deg en imponerende multiroom-lydopplevelse. Kontrollpanelet på høyttalerne gjør den enkel i bruk og den automatisk en del av hverdagen din og måten du lytter til musikk på.

Marshall Woburn Multiroom gir deg total friheten tll å spille din favorittmusikk trådsløst fra en mengde ulike kilder. Du kan bruke Spotify Connect, Airplay, innebygd Chromecast, Bluetooth eller benytt deg av den mer klassiske aux-tilkoblingen via en tradisjonell 3,5mm AUX-kabel.

Med den kostnadsfrie appen fra Marshall styrer du enkelt alle tilkoblede høyttalere med full kontroll over hvem som spiller hva, hvor høyt osv.

247442 Marshall Marshall Woburn Multiroom - Cream 4091925 Marshall Woburn Multiroom  Marshall Woburn er en stor Bluetooth-høyttaler fra Marshall er som skapt for dagens måte å lytte til musikk på. Musikkavspillere som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner er blitt til dagens mest brukte avspillere til akkurat musikk og du kan spille det av helt trådløst via WiFi, Bluetooth, AirPlay eller Chromecast. Ikonisk Marshall-designI verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Woburn har et skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. De trådløse høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller mer retro. Trådløs frihet med Bluetooth Woburn er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer.  Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet! Multiroom støtte Med Marshall Woburn Multiroom kan du tilkoble til det meste med trådløs lydavspilling og den vil gi deg en imponerende multiroom-lydopplevelse. Kontrollpanelet på høyttalerne gjør den enkel i bruk og den automatisk en del av hverdagen din og måten du lytter til musikk på.Marshall Woburn Multiroom gir deg total friheten tll å spille din favorittmusikk trådsløst fra en mengde ulike kilder. Du kan bruke Spotify Connect, Airplay, innebygd Chromecast, Bluetooth eller benytt deg av den mer klassiske aux-tilkoblingen via en tradisjonell 3,5mm AUX-kabel. Med den kostnadsfrie appen fra Marshall styrer du enkelt alle tilkoblede høyttalere med full kontroll over hvem som spiller hva, hvor høyt osv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Multiroom-høyttaler 5 2 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Multiroom-høyttaler