Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Heftig retrodesignet Marshall-høyttaler med multiroom-støtte!

Marshall Stanmore Multiroom - Black

  Art.nr: 247436
 • Ikonisk Marshall-design
 • Multiroom-kompatibel
 • Kompatibel med AirPlay og Chromecast
 • Innebygd WiFi og Bluetooth

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Marshall Stanmore Multiroom 

Stanmore med sitt særegne, rocka design er en absolutt favoritt for mange. Med tilgang til analoge kontrollhjul for volum, bass og diskant på toppen av høyttaleren, har du full kontroll over musikken din. Høyttaleren er relativt kompakt av størrelse, men den leverer en kraftig, klar og detaljert lyd. Du kan spille av musikk helt trådløst via Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller koble til alt av lydutstyr via 3,5 mm-inngangene på toppen av høyttaleren.

Ikonisk Marshall-design

I verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Stanmore har et skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. De trådløse høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller mer retro.

Trådløs frihet med Bluetooth

Stanmore er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. 

Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet!

Multiroom støtte

Med Marshall Stanmore Multiroom kan du tilkoble til det meste med trådløs lydavspilling og den vil gi deg en imponerende multiroom-lydopplevelse. Kontrollpanelet på høyttalerne gjør den enkel i bruk og den automatisk en del av hverdagen din og måten du lytter til musikk på.

Marshall Acton Multiroom gir deg total friheten tll å spille din favorittmusikk trådsløst fra en mengde ulike kilder. Du kan bruke Spotify Connect, Airplay, innebygd Chromecast, Bluetooth eller benytt deg av den mer klassiske aux-tilkoblingen via en tradisjonell 3,5mm AUX-kabel.

Med den kostnadsfrie appen fra Marshall styrer du enkelt alle tilkoblede høyttalere med full kontroll over hvem som spiller hva, hvor høyt osv.

Se også

(1 stk)
 • Ikonisk Marshall-design
 • Multiroom kompatibel
 • Kompatibel med AirPlay og Chromecast

4 490,-

Se også

(1 stk)
 • Ikonisk Marshall-design
 • Multiroom kompatibel
 • Kompatibel med AirPlay og Chromecast

4 490,-

247436 Marshall Marshall Stanmore Multiroom - Black 4091906 Marshall Stanmore Multiroom  Stanmore med sitt særegne, rocka design er en absolutt favoritt for mange. Med tilgang til analoge kontrollhjul for volum, bass og diskant på toppen av høyttaleren, har du full kontroll over musikken din. Høyttaleren er relativt kompakt av størrelse, men den leverer en kraftig, klar og detaljert lyd. Du kan spille av musikk helt trådløst via Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller koble til alt av lydutstyr via 3,5 mm-inngangene på toppen av høyttaleren. Ikonisk Marshall-designI verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Stanmore har et skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. De trådløse høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller mer retro. Trådløs frihet med Bluetooth Stanmore er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer.  Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet! Multiroom støtte Med Marshall Stanmore Multiroom kan du tilkoble til det meste med trådløs lydavspilling og den vil gi deg en imponerende multiroom-lydopplevelse. Kontrollpanelet på høyttalerne gjør den enkel i bruk og den automatisk en del av hverdagen din og måten du lytter til musikk på.Marshall Acton Multiroom gir deg total friheten tll å spille din favorittmusikk trådsløst fra en mengde ulike kilder. Du kan bruke Spotify Connect, Airplay, innebygd Chromecast, Bluetooth eller benytt deg av den mer klassiske aux-tilkoblingen via en tradisjonell 3,5mm AUX-kabel. Med den kostnadsfrie appen fra Marshall styrer du enkelt alle tilkoblede høyttalere med full kontroll over hvem som spiller hva, hvor høyt osv. Multiroom-høyttaler 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
 1. Lyd & Bilde
 2. Høyttaler
 3. Multiroom-høyttaler