Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Multiroomhøyttaler med WiFi og Bluetooth

Bose SoundTouch 20 Series III - White

  Art.nr: 219450
  • WiFi og Bluetooth
  • Koble til andre SoundTouch-enheter, og spill musikk i hele huset
  • Kraftig, klar lyd
  • Fjernkontroll, og gratis app for styring
  • OLED-skjerm

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bose SoundTouch 20 Series III er en kraftig høyttaler som fyller rommet med en klar, fyldig lyd. Med denne høyttaleren spiller du av musikken helt trådløst via WiFi eller Bluetooth, men du kan også koble den til nettverket via kabel hvis du ønsker det. Oppsettet er enkelt og raskt, og du har full kontroll over avspillingen med den medfølgende fjernkontrollen eller via en gratis app for smartphones og nettbrett. 

Nyt fyldig, krystallklar lyd med dyp bass på enklest mulig måte. Stream musikk fra musikktjenester som Spotify eller Deezer, hør på Internetradio eller spill av musikkbiblioteket ditt. Du får også hurtigtilgang til favorittmusikken din ved å trykke på en av de seks forhåndsinstillingene på fjernkontrollen eller høyttaleren. 

En OLED-skjerm i front viser systeminfo, og kan også vise hva som spilles. 

Bose SoundTouch 20 III

Start med en - utvid etterhvert

Kjøp til flere Bose SoundTouch-produkter for å nyte musikk i alle rom i hjemmet ditt. SoundTouch-produktene fungerer sammen, og kan spille av samme musikk i alle rom, eller forskjellig musikk i de ulike rommene. Via den gratis appen kontrollerer du alle høyttalerne fra smartphonen eller nettbrettet ditt fra hvor som helst i hjemmet.

Bose SoundTouch

AUX-inngang

Dersom du ikke vil spille av musikk trådløst så kan koble til det meste av lydenheter via 3,5 mm AUX-ingangen via kabel. Koble til utstyr som MP3-spillere, CD-spillere, spillkonsoller eller mediaspillere og opplev den rå lydkvalitet i Bose SoundTouch 20 Series III.  

FAQ

Trenger jeg en smarttelefon eller et nettbrett for å bruke systemet?
Nei. Når du har satt opp systemet, får du tilgang til musikken din direkte ved hjelp av seks forhåndsinnstillinger på systemets knappepanel eller via fjernkontrollen. Hvis du vil utforske mer musikk eller tilbakestille noen forhåndsinnstillinger, bruker du SoundTouch®-appen på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Støtter systemet Bluetooth®?
Ja. Brukere kan strømme musikk trådløst fra en Bluetooth-enhet for å lytte til enda flere kilder, for eksempel YouTube.

Hva slags musikk kan jeg spille ved å strømme fra Internett?
SoundTouch®-systemene lar deg spille av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Du kan også spille av fra musikktjenester på Internett som Spotify® og Deezer®.

Kan jeg spille av musikk jeg har lagret på datamaskinen?
Ja. SoundTouch®-systemer kan spille av musikk som er lagret på datamaskinen din, så lenge den administreres i iTunes eller Windows Media Player.

Hva er forskjellene mellom SoundTouch® 10, 20 og 30 trådløse musikksystemer?
Selv om både SoundTouch® 10, 20 og 30 har Wi-Fi- og Bluetooth®-tilkobling og praktiske forhåndsinnstillinger som gir deg ettrykkstilgang til strømmet musikk, gir de tre forskjellige systemene ulike ytelsesnivåer for rom med ulik størrelse i hjemmet. SoundTouch® 10 er det minste SoundTouch®-systemet vårt som gir fyldig lyd med Bose®-ytelse som er større og mektigere enn den lille størrelsen. SoundTouch® 20 er et kompakt, trådløst musikksystem som gir klar lyd som fyller rommet. SoundTouch® 30 er vårt beste trådløse musikksystem i én del med Bose® waveguide-høyttalerteknologi som produserer en dyp og fyldig lyd som kan fylle det største rommet i hjemmet. En annen forskjell er at SoundTouch® 20 og 30 viser detaljert informasjon om sangen, artisten, stasjonen og tilkoblingen på en OLED-skjerm, mens SoundTouch® 10 viser enkel informasjon om tilkoblingen via fire LED-lys på fremsiden av produktet.

Kan SoundTouch®-systemene brukes via Wi-Fi®-tilkoblinger på en offentlig plass (flyplasser, kaféer osv.)?
Nei. Selv om disse nettverkene er tilgjengelige for alle, har de annerledes prosedyrer for registrering/pålogging enn SoundTouch®-appens oppsettprosess. SoundTouch®-produkter er utformet for hjemmebruk, ikke til bruk på farten.

Hvor mange systemer kan jeg ha på nettverket samtidig?
Det avhenger av Wi-Fi-hjemmenettverkets båndbredde. I de fleste hjem er det vanlig å kunne ha opptil fire systemer koblet til trådløst. Hvis du vil ha systemer i flere enn fire ulike rom, anbefaler vi at du bruker kablede Ethernet-tilkoblinger i noen av dem. 

Hvilke operativsystemer er kompatible med SoundTouch®-appen?
Appen er kompatibel med Windows® XP, 7, 8 og 10, 64-biters Mac-datamaskiner som kjører OSX 10.6.8 og nyere, alle iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheter som kjører iOS5 og nyere samt Android-enheter som kjører Android 4.03 og nyere.

Kan jeg strømme musikk fra flere datamaskiner ved hjelp av SoundTouch®-systemer?Ja, så lenge hver datamaskin har SoundTouch®-appen installert. Hver datamaskin vises som et eget bibliotek i appens kildeliste.

Kan jeg strømme video?
Nei. SoundTouch®-systemer er kun utformet for lyd.

Kan jeg angi forhåndsinnstillinger på selve systemet?
Ja. Bare trykk på og hold nede en forhåndsinnstilling (med knappene på systemet eller fjernkontrollen) for å lagre det du hører på. Merk at du også kan bruke SoundTouch®-appen til å dra og slippe forhåndsinnstillinger fra datamaskinen eller smartenheten.

Kan jeg strømme forskjellig musikk til forskjellige rom?
Ja, hvis du har flere SoundTouch®-produkter, kan du strømme forskjellig musikk i ulike rom, den samme musikken i alle rom eller lage egne soner for å spille ønsket musikk der du vil.

Kan jeg spille av lagret musikk fra en nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS, Network Attached Storage) på SoundTouch®-systemene?
Ja, SoundTouch®-systemene er kompatible med utvalgte NAS-enheter, blant annet DiskStation fra Synology og My Cloud™ fra Western Digital, slik at du kan strømme ditt eget musikkbibliotek selv om datamaskinen er slått av.

Hvilke lydformater støttes av SoundTouch®-systemene?
Støttede formater er MP3, WMA, M4A, AAC, FLAC og Apple Lossless.

Kan SoundTouch®-systemer strømme DAB-/FM-/AM-radio eller lyd fra en TV fra et rom til et annet?
Nei. SoundTouch®-systemene er utformet for å strømme Internett-radio, musikktjenester eller lagret musikk på datamaskinen.

Støtter systemet AirPlay?
Nei. Gjeldende systemer støtter ikke AirPlay lenger. Tidligere versjoner av SoundTouch® 20- og 30-systemer støtter imidlertid fremdeles AirPlay.

Hvilken lydteknologi brukes i SoundTouch® 20 wireless music system? 
SoundTouch® 20-systemet har en akustisk oppbygning med en firkantet utforming og to tilpassede drivere på fremsiden. Opplev en fyldig lyd som fyller hele rommet, fra et kompakt system som du kan plassere nesten hvor som helst i hjemmet ditt.

Hva er forskjellen mellom SoundTouch® 20 og 30 Series II og Series III? 
Series III bruker en ny trådløs plattform med to bånd som forbedrer Wi-Fi-ytelsen for å kunne gi raskere hastighet, større rekkevidde og mindre forstyrrelser fra andre Wi-Fi-produkter. Series III-systemer kan også strømme musikk trådløst fra Bluetooth-enheter. I tillegg har serie III en ny fargeutførelse. Series III-systemer støtter ikke AirPlay.

Har systemet batteri? 
Nei, systemet har ikke batteri.

Trykk her for å lese mer på Bose.no

219450 Bose Bose SoundTouch 20 Series III - White 738063-2200 Bose SoundTouch 20 Series III er en kraftig høyttaler som fyller rommet med en klar, fyldig lyd. Med denne høyttaleren spiller du av musikken helt trådløst via WiFi eller Bluetooth, men du kan også koble den til nettverket via kabel hvis du ønsker det. Oppsettet er enkelt og raskt, og du har full kontroll over avspillingen med den medfølgende fjernkontrollen eller via en gratis app for smartphones og nettbrett. Nyt fyldig, krystallklar lyd med dyp bass på enklest mulig måte. Stream musikk fra musikktjenester som Spotify eller Deezer, hør på Internetradio eller spill av musikkbiblioteket ditt. Du får også hurtigtilgang til favorittmusikken din ved å trykke på en av de seks forhåndsinstillingene på fjernkontrollen eller høyttaleren. En OLED-skjerm i front viser systeminfo, og kan også vise hva som spilles.  Start med en - utvid etterhvert Kjøp til flere Bose SoundTouch-produkter for å nyte musikk i alle rom i hjemmet ditt. SoundTouch-produktene fungerer sammen, og kan spille av samme musikk i alle rom, eller forskjellig musikk i de ulike rommene. Via den gratis appen kontrollerer du alle høyttalerne fra smartphonen eller nettbrettet ditt fra hvor som helst i hjemmet. AUX-inngang Dersom du ikke vil spille av musikk trådløst så kan koble til det meste av lydenheter via 3,5 mm AUX-ingangen via kabel. Koble til utstyr som MP3-spillere, CD-spillere, spillkonsoller eller mediaspillere og opplev den rå lydkvalitet i Bose SoundTouch 20 Series III.   *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> FAQ Trenger jeg en smarttelefon eller et nettbrett for å bruke systemet? Nei. Når du har satt opp systemet, får du tilgang til musikken din direkte ved hjelp av seks forhåndsinnstillinger på systemets knappepanel eller via fjernkontrollen. Hvis du vil utforske mer musikk eller tilbakestille noen forhåndsinnstillinger, bruker du SoundTouch®-appen på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.Støtter systemet Bluetooth®? Ja. Brukere kan strømme musikk trådløst fra en Bluetooth-enhet for å lytte til enda flere kilder, for eksempel YouTube.Hva slags musikk kan jeg spille ved å strømme fra Internett?SoundTouch®-systemene lar deg spille av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Du kan også spille av fra musikktjenester på Internett som Spotify® og Deezer®.Kan jeg spille av musikk jeg har lagret på datamaskinen? Ja. SoundTouch®-systemer kan spille av musikk som er lagret på datamaskinen din, så lenge den administreres i iTunes eller Windows Media Player.Hva er forskjellene mellom SoundTouch® 10, 20 og 30 trådløse musikksystemer? Selv om både SoundTouch® 10, 20 og 30 har Wi-Fi- og Bluetooth®-tilkobling og praktiske forhåndsinnstillinger som gir deg ettrykkstilgang til strømmet musikk, gir de tre forskjellige systemene ulike ytelsesnivåer for rom med ulik størrelse i hjemmet. SoundTouch® 10 er det minste SoundTouch®-systemet vårt som gir fyldig lyd med Bose®-ytelse som er større og mektigere enn den lille størrelsen. SoundTouch® 20 er et kompakt, trådløst musikksystem som gir klar lyd som fyller rommet. SoundTouch® 30 er vårt beste trådløse musikksystem i én del med Bose® waveguide-høyttalerteknologi som produserer en dyp og fyldig lyd som kan fylle det største rommet i hjemmet. En annen forskjell er at SoundTouch® 20 og 30 viser detaljert informasjon om sangen, artisten, stasjonen og tilkoblingen på en OLED-skjerm, mens SoundTouch® 10 viser enkel informasjon om tilkoblingen via fire LED-lys på fremsiden av produktet.Kan SoundTouch®-systemene brukes via Wi-Fi®-tilkoblinger på en offentlig plass (flyplasser, kaféer osv.)? Nei. Selv om disse nettverkene er tilgjengelige for alle, har de annerledes prosedyrer for registrering/pålogging enn SoundTouch®-appens oppsettprosess. SoundTouch®-produkter er utformet for hjemmebruk, ikke til bruk på farten.Hvor mange systemer kan jeg ha på nettverket samtidig?Det avhenger av Wi-Fi-hjemmenettverkets båndbredde. I de fleste hjem er det vanlig å kunne ha opptil fire systemer koblet til trådløst. Hvis du vil ha systemer i flere enn fire ulike rom, anbefaler vi at du bruker kablede Ethernet-tilkoblinger i noen av dem. Hvilke operativsystemer er kompatible med SoundTouch®-appen? Appen er kompatibel med Windows® XP, 7, 8 og 10, 64-biters Mac-datamaskiner som kjører OSX 10.6.8 og nyere, alle iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheter som kjører iOS5 og nyere samt Android-enheter som kjører Android 4.03 og nyere.Kan jeg strømme musikk fra flere datamaskiner ved hjelp av SoundTouch®-systemer?Ja, så lenge hver datamaskin har SoundTouch®-appen installert. Hver datamaskin vises som et eget bibliotek i appens kildeliste.Kan jeg strømme video? Nei. SoundTouch®-systemer er kun utformet for lyd.Kan jeg angi forhåndsinnstillinger på selve systemet? Ja. Bare trykk på og hold nede en forhåndsinnstilling (med knappene på systemet eller fjernkontrollen) for å lagre det du hører på. Merk at du også kan bruke SoundTouch®-appen til å dra og slippe forhåndsinnstillinger fra datamaskinen eller smartenheten.Kan jeg strømme forskjellig musikk til forskjellige rom? Ja, hvis du har flere SoundTouch®-produkter, kan du strømme forskjellig musikk i ulike rom, den samme musikken i alle rom eller lage egne soner for å spille ønsket musikk der du vil.Kan jeg spille av lagret musikk fra en nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS, Network Attached Storage) på SoundTouch®-systemene? Ja, SoundTouch®-systemene er kompatible med utvalgte NAS-enheter, blant annet DiskStation fra Synology og My Cloud™ fra Western Digital, slik at du kan strømme ditt eget musikkbibliotek selv om datamaskinen er slått av.Hvilke lydformater støttes av SoundTouch®-systemene?Støttede formater er MP3, WMA, M4A, AAC, FLAC og Apple Lossless.Kan SoundTouch®-systemer strømme DAB-/FM-/AM-radio eller lyd fra en TV fra et rom til et annet? Nei. SoundTouch®-systemene er utformet for å strømme Internett-radio, musikktjenester eller lagret musikk på datamaskinen.Støtter systemet AirPlay? Nei. Gjeldende systemer støtter ikke AirPlay lenger. Tidligere versjoner av SoundTouch® 20- og 30-systemer støtter imidlertid fremdeles AirPlay. Hvilken lydteknologi brukes i SoundTouch® 20 wireless music system?  SoundTouch® 20-systemet har en akustisk oppbygning med en firkantet utforming og to tilpassede drivere på fremsiden. Opplev en fyldig lyd som fyller hele rommet, fra et kompakt system som du kan plassere nesten hvor som helst i hjemmet ditt.Hva er forskjellen mellom SoundTouch® 20 og 30 Series II og Series III?  Series III bruker en ny trådløs plattform med to bånd som forbedrer Wi-Fi-ytelsen for å kunne gi raskere hastighet, større rekkevidde og mindre forstyrrelser fra andre Wi-Fi-produkter. Series III-systemer kan også strømme musikk trådløst fra Bluetooth-enheter. I tillegg har serie III en ny fargeutførelse. Series III-systemer støtter ikke AirPlay.Har systemet batteri?  Nei, systemet har ikke batteri.Trykk her for å lese mer på Bose.no Multiroom-høyttaler 4 1 3290 NOK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Multiroom-høyttaler