Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Diskret multiroom-høyttaler med imponerende lyd

Audio Pro A10 - Dark Grey

  Art.nr: 1005285
  • Liten høyttaler med stor lyd
  • Strøm trådløst med Bluetooth 4.0
  • Kan kobles sammen med flere høyttalere
  • Spotify Connect & Apple Airplay
  • Pent og moderne design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Dark Grey

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Audio Pro A10 er en liten, rund og diskret multiroom-høyttaler som tar minimalt med plass og passer perfekt i mindre rom. Den tøykledde høyttaleren har et pent og moderne design og passer inn blant dagens innredningsdetaljer. Til tross for sin kompakte størrelse har høyttaleren en imponerende lyd. Hemmeligheten ligger i en ukonvensjonell bruk av en dedikert subwoofer samt en BMR-teknologi, hvilket gir deg både dyp bass, men samtidig klar og tydelig diskant og mellomtoner.

Du kobler raskt og enkelt høyttaleren via WiFi, Bluetooth, Spotify Connect eller Apple Airplay for lydoverføring eller med en AUX-kabel for å spille din favorittunderholdning som musikk, podcast eller lydbøker.

Bruk høyttaleren i hvert rom

Ha en høyttaler i hvert rom og la alle spille sin personlige favorittmusikk fra hvilken høyttaler de ønsker, eller koble dem sammen så alle spiller samtidig. Nyt musikken fra strømmetjenester, fra datamaskinen eller fra din mobiltelefon og nettbrett. Alt styres via Audio Pros superenkle app.

Diskret og moderne design

Audio Pro A10 er en liten rund høyttaler som tar minimalt med plass og høyttalerens moderne design gjør at den passer perfekt i stua, soverommet eller på kontoret.

Spill av direkte med forvalg

Du behøver ikke åpne en masse apper på telefonen din, det er bare å trykke på play og spille. Lagre favorittradiostasjonen din eller spillelister på en knapp for å enkelt spille de av direkte.

1005285 Audio Pro Audio Pro A10 - Dark Grey 14600 Audio Pro A10 er en liten, rund og diskret multiroom-høyttaler som tar minimalt med plass og passer perfekt i mindre rom. Den tøykledde høyttaleren har et pent og moderne design og passer inn blant dagens innredningsdetaljer. Til tross for sin kompakte størrelse har høyttaleren en imponerende lyd. Hemmeligheten ligger i en ukonvensjonell bruk av en dedikert subwoofer samt en BMR-teknologi, hvilket gir deg både dyp bass, men samtidig klar og tydelig diskant og mellomtoner. Du kobler raskt og enkelt høyttaleren via WiFi, Bluetooth, Spotify Connect eller Apple Airplay for lydoverføring eller med en AUX-kabel for å spille din favorittunderholdning som musikk, podcast eller lydbøker. Bruk høyttaleren i hvert rom Ha en høyttaler i hvert rom og la alle spille sin personlige favorittmusikk fra hvilken høyttaler de ønsker, eller koble dem sammen så alle spiller samtidig. Nyt musikken fra strømmetjenester, fra datamaskinen eller fra din mobiltelefon og nettbrett. Alt styres via Audio Pros superenkle app. Diskret og moderne design Audio Pro A10 er en liten rund høyttaler som tar minimalt med plass og høyttalerens moderne design gjør at den passer perfekt i stua, soverommet eller på kontoret. Spill av direkte med forvalg Du behøver ikke åpne en masse apper på telefonen din, det er bare å trykke på play og spille. Lagre favorittradiostasjonen din eller spillelister på en knapp for å enkelt spille de av direkte. Multiroom-høyttaler 4,2 91 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Multiroom-høyttaler