Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Subwoofer fra Yamaha med dyp og engasjerende bass

Yamaha NS-SW050 - Black

  Art.nr: 1003268
  • 100 Watt total uteffekt
  • 8’’ høyttalerelement
  • Frekvensområde: 28-200 Hz
  • Advanced Active Servo Technology II
  • Enkel å sette opp

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Yamaha NS-SW050 er en stilren subwoofer med innovativ teknologi som tar din lydopplevelse til et nytt nivå. Passer perfekt til hjemmekinoen din og gjør seg utmerket til både film og musikk.

Gjennomtenkt design for bedre lyd

Dette høyttalerelementet hjelper på å spre lyden effektivt i rommer og har den nye varianten av bassportsrør (Twisted Flare Port) som er formet på en slik måte at den gir et jevnere flyt av lyd som gir en tydeligere, mer realistisk og mer slående basstone.

Bedre lyd med Advanced YST II

Advanced Yamaha Active Servo Technology II er et unikt system hvor høyttaleren og forsterkeren samarbeider for sammen balansere impedansen slik at høyttaleren får en perfekt lineær fordeling. Resultatet er høyest mulig trykk og utmerket lydkvalitet.

Enkel installasjon

Den eneste du trenger å koble til er strømkabel og en RCA-kabel til din receiver og da er du klar til å løfte lydopplevelsen betraktelig. På baksiden av subwooferen finnes det en bryter for at du manuelt kan justere volumet og en knapp for å slå den av og på.

Den medfølgende manualen følger deg trinnvis igjennom den enkle installasjonsprosessen og gir deg også tips på hvordan du enklest mulig justerer den for den best tenkbare bassgjengivelsen i rommet.

1003268 1003268 Yamaha Yamaha NS-SW050 - Black ANSSW050BL Yamaha NS-SW050 er en stilren subwoofer med innovativ teknologi som tar din lydopplevelse til et nytt nivå. Passer perfekt til hjemmekinoen din og gjør seg utmerket til både film og musikk. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Gjennomtenkt design for bedre lyd Dette høyttalerelementet hjelper på å spre lyden effektivt i rommer og har den nye varianten av bassportsrør (Twisted Flare Port) som er formet på en slik måte at den gir et jevnere flyt av lyd som gir en tydeligere, mer realistisk og mer slående basstone. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bedre lyd med Advanced YST II Advanced Yamaha Active Servo Technology II er et unikt system hvor høyttaleren og forsterkeren samarbeider for sammen balansere impedansen slik at høyttaleren får en perfekt lineær fordeling. Resultatet er høyest mulig trykk og utmerket lydkvalitet. Enkel installasjon Den eneste du trenger å koble til er strømkabel og en RCA-kabel til din receiver og da er du klar til å løfte lydopplevelsen betraktelig. På baksiden av subwooferen finnes det en bryter for at du manuelt kan justere volumet og en knapp for å slå den av og på. Den medfølgende manualen følger deg trinnvis igjennom den enkle installasjonsprosessen og gir deg også tips på hvordan du enklest mulig justerer den for den best tenkbare bassgjengivelsen i rommet. Hjemmekinohøyttaler 4,9 21 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler