Senter- og surroundhøyttalere til både film og musikk

Yamaha NS-P60

  Art.nr: 203867
  • 2 stk surroundhøyttalere
  • Midthøyttaler med akustisk fjæring
  • Perfekt til både film og musikk
  • Magnetisk avskjermet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gira på litt mer lyd når du hører på musikk eller ser på film? NS-P60 er en høyttalerpakke fra Yamaha som inneholder to stk. NS-E55-høyttalere og én stk. NS-C55-senterhøyttaler, med akustisk fjæring. Denne pakken kan være perfekt for deg som allerede har et par stereohøyttalere og vil kjøre full surround eller som vil ha en enkel frontrekke.

Surround

Begge høyttalerne har en motstand på 6 Ohm og er kompatible med de flere surroundforsterkere på dagens marked. Her får du et frekvensområde på 45 - 18 000 Hz som som dekker majoriteten av registeret og yter en virkelighetstro, imponerende lyd.

Fleksible muligheter  

Med sine kompakte størrelse passer disse høyttalerene de aller fleste steder, Uansett om du vil plassere dem i et dedikert hjemmekinorom eller stua vil Yamaha NS-P60 ta seg godt og diskret inn i omgivelsene. Alle høyttalerne har skruterminaler for best mulig signalgjennomføring fra høyttalerkablene. Skruterminaler passer også desuten til gaffel og bananplugger. 

Alle høyttalerne er magnetisk avskjermet.

203867 Yamaha Yamaha NS-P60 ANSP60BL Gira på litt mer lyd når du hører på musikk eller ser på film? NS-P60 er en høyttalerpakke fra Yamaha som inneholder to stk. NS-E55-høyttalere og én stk. NS-C55-senterhøyttaler, med akustisk fjæring. Denne pakken kan være perfekt for deg som allerede har et par stereohøyttalere og vil kjøre full surround eller som vil ha en enkel frontrekke. SurroundBegge høyttalerne har en motstand på 6 Ohm og er kompatible med de flere surroundforsterkere på dagens marked. Her får du et frekvensområde på 45 - 18 000 Hz som som dekker majoriteten av registeret og yter en virkelighetstro, imponerende lyd.Fleksible muligheter  Med sine kompakte størrelse passer disse høyttalerene de aller fleste steder, Uansett om du vil plassere dem i et dedikert hjemmekinorom eller stua vil Yamaha NS-P60 ta seg godt og diskret inn i omgivelsene. Alle høyttalerne har skruterminaler for best mulig signalgjennomføring fra høyttalerkablene. Skruterminaler passer også desuten til gaffel og bananplugger. Alle høyttalerne er magnetisk avskjermet. Hjemmekinohøyttaler 4,5 2 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler