God senterhøyttaler på hele 250 Watt

Yamaha NS-C444

  Art.nr: 094805
  • 250 W uteffekt
  • 2 x 13 cm PMD basselement
  • Monster Cable koblinger
  • 2,5 cm aluminium dome med Waveguide
  • Perfekt for både film og musikk

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Yamaha NS-C444 er en 2-veis senterhøyttaler med lukket kabinett. EF-Serien (Eliptical Form) er utstyrt med Waveguide-horn, PMD-basselementer (Polymer-injected Mica Diaphragm) og er kablet med Monster-kabler. Pianolakk-finishen gir et eksklusivt utseende.

Basselementene, diskantene og kabinettene er alle av høy kvalitet, og Monster Cable brukes til den interne koblingen av filter og høyttalerelement. Resultatet er en super lydkvalitet, uansett om du ser på film eller hører på musikk.

094805 Yamaha Yamaha NS-C444 NS-C444 Yamaha NS-C444 er en 2-veis senterhøyttaler med lukket kabinett. EF-Serien (Eliptical Form) er utstyrt med Waveguide-horn, PMD-basselementer (Polymer-injected Mica Diaphragm) og er kablet med Monster-kabler. Pianolakk-finishen gir et eksklusivt utseende.Basselementene, diskantene og kabinettene er alle av høy kvalitet, og Monster Cable brukes til den interne koblingen av filter og høyttalerelement. Resultatet er en super lydkvalitet, uansett om du ser på film eller hører på musikk. Hjemmekinohøyttaler 4,7 7 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler