Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusive 2-veis surroundhøytalere

Yamaha NS-333

  Art.nr: 094804
  • 13 cm PMD-basselement
  • 2,5 cm Aluminium Dome Tweeter
  • Monster Cable koblinger
  • Elipseformet kabinett
  • Perfekt for både film og musikk

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Yamaha NS-333 er populære høyttalere, som har hatt stor suksess i mange år. EF-Serien (Eliptical Form) er utstyrt med Waveguide-horn, PMD-basselementer (Polymer-injected Mica Diaphragm) og er kablet med Monster-kabler. Pianolakk-finishen gir et eksklusivt utseende.

Basselementene, diskantene og kabinettene er alle av høy kvalitet, og Monster Cable brukes til den interne koblingen av filter og høyttalerelement. Resultatet er en super lydkvalitet, uansett om du ser på film eller hører på musikk.

094804 094804 Yamaha Yamaha NS-333 NS-333 Yamaha NS-333 er populære høyttalere, som har hatt stor suksess i mange år. EF-Serien (Eliptical Form) er utstyrt med Waveguide-horn, PMD-basselementer (Polymer-injected Mica Diaphragm) og er kablet med Monster-kabler. Pianolakk-finishen gir et eksklusivt utseende.Basselementene, diskantene og kabinettene er alle av høy kvalitet, og Monster Cable brukes til den interne koblingen av filter og høyttalerelement. Resultatet er en super lydkvalitet, uansett om du ser på film eller hører på musikk. Hjemmekinohøyttaler 4,6 5 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler