Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Små høyttalere. Stor surroundlyd.

Bose Surround Speakers

  Art.nr: 1005159
  • Små høyttalere som gir en fyldig og omsluttende lyd
  • Trådløs tilkobling

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Du har lyst til å høre biljaktene og eksplosjonene. Du har lyst til å nyte gitarsoloene og fyldige vers. Du har lyst til å være midt i handlingen, og Bose Surround Speakers plasserer deg der. Disse diskré bakre surroundhøyttalerne er eksklusivt utformet for å kombineres med Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700, og gir fyldig lyd som forsterker opplevelsen når du ser på filmer, sport og TV-serier.

Produktegenskaper 

  • Små høyttalere som ikke tiltrekker seg for mye oppmerksomhet, men som gir en fyldig og omsluttende lyd.
  • Med trådløs tilkobling kan du enkelt plassere dem hvor som helst.

Bose, Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700 er varemerker som tilhører Bose Corporation.

1005159 1005159 Bose Bose Surround Speakers 809281-2200 Du har lyst til å høre biljaktene og eksplosjonene. Du har lyst til å nyte gitarsoloene og fyldige vers. Du har lyst til å være midt i handlingen, og Bose Surround Speakers plasserer deg der. Disse diskré bakre surroundhøyttalerne er eksklusivt utformet for å kombineres med Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700, og gir fyldig lyd som forsterker opplevelsen når du ser på filmer, sport og TV-serier. Produktegenskaper  Små høyttalere som ikke tiltrekker seg for mye oppmerksomhet, men som gir en fyldig og omsluttende lyd.Med trådløs tilkobling kan du enkelt plassere dem hvor som helst. Bose, Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700 er varemerker som tilhører Bose Corporation. Hjemmekinohøyttaler 3790 NOK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler