Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyd du kan føle

Bose Bass Module 700 - White

  Art.nr: 1005158
  • Gir dundrende lave toner
  • QuietPort-teknologi gir klar og dyp bass
  • Kobles til trådløst

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Liker du den nye Bose Soundbar 700, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Bose Bass Module 700 for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for Bose Soundbar 700 og er den beste trådløse bassmodulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobles trådløst til lydplanken og gir enda mer dybde og kraft til alt fra eksplosive filmeffekter til hoderystende spillelister.

Produktegenskaper 

  • Gir dundrende lave toner som gir en mer oppslukende opplevelse av musikk, film og TV.
  • QuietPort-teknologi gir klar og dyp bass i en kompakt form.
  • Trådløs tilkobling for enklere plassering.

Bose, QuietPort, SlideConnect og ADAPTIQ er varemerker som tilhører Bose Corporation.

1005158 1005158 Bose Bose Bass Module 700 - White 809108-2200 Liker du den nye Bose Soundbar 700, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Bose Bass Module 700 for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for Bose Soundbar 700 og er den beste trådløse bassmodulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobles trådløst til lydplanken og gir enda mer dybde og kraft til alt fra eksplosive filmeffekter til hoderystende spillelister. Produktegenskaper  Gir dundrende lave toner som gir en mer oppslukende opplevelse av musikk, film og TV.QuietPort-teknologi gir klar og dyp bass i en kompakt form.Trådløs tilkobling for enklere plassering. Bose, QuietPort, SlideConnect og ADAPTIQ er varemerker som tilhører Bose Corporation. Hjemmekinohøyttaler 3,9 61 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler