Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Liten subwoofer - Stor lyd

Bose Bass Module 500

  Art.nr: 1004838
  • Liten sub med uovertruffen bass som gir fyldig lyd, til tross for størrelsen
  • Trådløs tilkobling for enklere plassering
  • Enkelt å konfigurere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Info
Bose Bass Module 500
Liten subwoofer - Stor lyd

4 990,-


  • pris: 5 059,-
Legg pakken i handlevognen
Bose Bass Module 500
Liten subwoofer - Stor lyd

4 990,-


  • pris: 5 019,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hvem sier at du trenger en stor boks for en dyp bass? Forsterk lydopplevelsen ved å legge denne trådløse bassmodulen til Bose Soundbar 500. Den gir dundrende bass i en kompakt størrelse.

Den stilige Bose Soundbar 500 som man ikke skal se på, men høre på. Den tynne profilen passer diskré under TV-skjermen, mens den kraftige akustikken fyller rommet med lyd. Kontroller Bose Soundbar 500 med fjernkontrollen som følger med, eller Bose Music-appen. I tillegg kan du med både Bluetooth- og Wi-Fi®-kompatibilitet trådløst strømme det du vil.

Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Legg til Bose Bass Module 500 for dypere lyd eller legg til Bose-surroundhøyttalere for en fullstendig oppslukende lydopplevelse. HDMI™-ARC- tilkoblingen sørger for at systemet ditt er kompatibelt med den nyeste teknologien. Og det blir alltid bedre.

Fremtidige programvareoppdateringer vil låse opp nye funksjoner – som integrert talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig i landet ditt. Bose Soundbar 500 er del av en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Tilgjengelig i Bose Black.

Musikk- og taletjenester varierer fra land til land. Du må ha et Wi-Fi®-hjemmenettverk og Internett-tilgang. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, universell fjernkontroll til Bose Soundbar, Bose Soundbar-veggbrakett, Bose-surroundhøyttalere, SlideConnect og ADAPTiQ er varemerker som tilhører Bose Corporation. Apple og AirPlay er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Bluetooth®-navnet er et registrert varemerke som eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike varemerker av Bose Corporation er på lisens. Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance®. Termene HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface samt HDMI-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører HDMI Licensing Administrator, Inc.

1004838 1004838 Bose Bose Bass Module 500 796145-2100 Hvem sier at du trenger en stor boks for en dyp bass? Forsterk lydopplevelsen ved å legge denne trådløse bassmodulen til Bose Soundbar 500. Den gir dundrende bass i en kompakt størrelse. Den stilige Bose Soundbar 500 som man ikke skal se på, men høre på. Den tynne profilen passer diskré under TV-skjermen, mens den kraftige akustikken fyller rommet med lyd. Kontroller Bose Soundbar 500 med fjernkontrollen som følger med, eller Bose Music-appen. I tillegg kan du med både Bluetooth- og Wi-Fi®-kompatibilitet trådløst strømme det du vil. Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Legg til Bose Bass Module 500 for dypere lyd eller legg til Bose-surroundhøyttalere for en fullstendig oppslukende lydopplevelse. HDMI™-ARC- tilkoblingen sørger for at systemet ditt er kompatibelt med den nyeste teknologien. Og det blir alltid bedre. Fremtidige programvareoppdateringer vil låse opp nye funksjoner – som integrert talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig i landet ditt. Bose Soundbar 500 er del av en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Tilgjengelig i Bose Black. Musikk- og taletjenester varierer fra land til land. Du må ha et Wi-Fi®-hjemmenettverk og Internett-tilgang. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, universell fjernkontroll til Bose Soundbar, Bose Soundbar-veggbrakett, Bose-surroundhøyttalere, SlideConnect og ADAPTiQ er varemerker som tilhører Bose Corporation. Apple og AirPlay er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Bluetooth®-navnet er et registrert varemerke som eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike varemerker av Bose Corporation er på lisens. Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance®. Termene HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface samt HDMI-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører HDMI Licensing Administrator, Inc. Hjemmekinohøyttaler 4,4 60 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Hjemmekinohøyttaler