Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett Bluetooth-høyttaler med fyldig lyd

Sony SRS-XB12 - Black

  Art.nr: 1007479
  • Vanntett IP67-sertifisering
  • Opptil 16 timers batteritid
  • Fyldig lyd med EXTRA BASS
  • Kompakt og bærbart design
  • Kan kobles til flere høyttalere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony SRS-XB12 er en lett og kompakt Bluetooth-høyttaler, som leverer en dyp og kraftig lyd ved hjelp av EXTRA BASS-funksjonen. Kombinert med kompakt design er den vann- og støvtett ved hjelp av IP67-sertifisert standard, som gjør at den tåler mye og kan tas med overalt.

Høyttaleren kobles svært lett til enten smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og har opptil 16 timers batteritid. Ta med deg XB12 på stranda, på fest eller på badet for å kose deg med alle godlåtene dine, med god lyd.

Få fart på festen med EXTRA BASS

Sett på favorittmusikken og rist løs på dansegulvet med EXTRA BASS. Monohøyttalerens passive element sørger for å dytte fram lavefrekvente toner og gir tross sin størrelse en fyldig bass som du kan kose deg med både inne som utendørs.

Imponerende batteritid

Ved hjelp av batteritid på opptil hele 16 timer, kan du kose deg glugg ihjel uten å behøve å ofre en tanke på at batteriet går tomt. Skulle det derimot ta slutt, lades den opp via medfølgende USB-kabel.

IP67

Bruksområdet er så og si uendelig. Ved hjelp av IP67-sertifisering er XB12 helt vann- og støvtett og tåler en tur i bassenget, regntunge dager og støv som gjør at du kan kose deg med musikk overalt.

Kompakt og trådløs

Den kompakte og trådløse Bluetooth-høyttaleren veier kun 244 gram og kan tas med overalt. Med sin medfølgende og avtakbare reim kan den både bæres og henges opp hvor enn du er.

Kobles til via Bluetooth

Den trådløse høyttaleren benytter seg av Bluetooth 4.2 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. XB12 er også velsignet med en mikrofon og kontrollknapper som lar deg prate i telefonen via høyttaleren, uten å behøve å koble i fra. Du kan også koble til en AUX-kabel dersom Bluetooth-tilkobling ikke er tilgjengelig. For å få en enda mer forsterket lydopplevelse kan du også koble to XB12-høyttalere sammen.

1007479 1007479 Sony Sony SRS-XB12 - Black SRSXB12B.CE7 Sony SRS-XB12 er en lett og kompakt Bluetooth-høyttaler, som leverer en dyp og kraftig lyd ved hjelp av EXTRA BASS-funksjonen. Kombinert med kompakt design er den vann- og støvtett ved hjelp av IP67-sertifisert standard, som gjør at den tåler mye og kan tas med overalt.Høyttaleren kobles svært lett til enten smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth, og har opptil 16 timers batteritid. Ta med deg XB12 på stranda, på fest eller på badet for å kose deg med alle godlåtene dine, med god lyd. Få fart på festen med EXTRA BASS Sett på favorittmusikken og rist løs på dansegulvet med EXTRA BASS. Monohøyttalerens passive element sørger for å dytte fram lavefrekvente toner og gir tross sin størrelse en fyldig bass som du kan kose deg med både inne som utendørs. Imponerende batteritid Ved hjelp av batteritid på opptil hele 16 timer, kan du kose deg glugg ihjel uten å behøve å ofre en tanke på at batteriet går tomt. Skulle det derimot ta slutt, lades den opp via medfølgende USB-kabel. IP67 Bruksområdet er så og si uendelig. Ved hjelp av IP67-sertifisering er XB12 helt vann- og støvtett og tåler en tur i bassenget, regntunge dager og støv som gjør at du kan kose deg med musikk overalt. Kompakt og trådløs Den kompakte og trådløse Bluetooth-høyttaleren veier kun 244 gram og kan tas med overalt. Med sin medfølgende og avtakbare reim kan den både bæres og henges opp hvor enn du er. Kobles til via Bluetooth Den trådløse høyttaleren benytter seg av Bluetooth 4.2 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. XB12 er også velsignet med en mikrofon og kontrollknapper som lar deg prate i telefonen via høyttaleren, uten å behøve å koble i fra. Du kan også koble til en AUX-kabel dersom Bluetooth-tilkobling ikke er tilgjengelig. For å få en enda mer forsterket lydopplevelse kan du også koble to XB12-høyttalere sammen. Bluetooth-høyttaler 4,9 21 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler