Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett Bluetooth-høyttaler til fest både dag og natt

Philips S6305 - Black

  Art.nr: 1012566
 • Opptil 20 timer batteritid
 • IPX7-sertifisert
 • Innebygd powerbank
 • Trådløs rekkevidde på 20 meter
 • LED-lys som blinker med musikken

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Philips S6305 - Black
Vanntett Bluetooth-høyttaler til fest både dag og natt

699,-


 • pris: 898,-
Legg pakken i handlevognen
Philips S6305 - Black
Vanntett Bluetooth-høyttaler til fest både dag og natt

699,-


 • pris: 798,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Dra i gang festen med, om så det er i hagen eller på stranda! Philips S6305 er en vanntett Bluetooth-høyttaler med to passive høyttalerdrivere og en anticlipping-funksjon som leverer en god og kraftig lyd, nok til å holde liv i festen langt utpå natta. Med skikkelig lyd, fargerikt LED-lys som dundrer i takt med musikken og batteritid på opptil 20 timer, er kvelden alltid ung. Høres bra ut? Husk å send ut nabovarsel!

Spill høyt uten lydforvrengning

Det har seg gjerne slik at enkelte låter tar seg best ut på full guffe, selv om naboene kanskje ikke er helt enige. Ved hjelp av anticlipping-funksjonen kan du kjøre volumet til topps helt uten at lydkvaliteten lider, selv om batteriet begynner å synge på siste verset. Det vil si at høyttaleren beskyttes mot overbelastning som potensielt sett kan sprenge høyttalerne, ved å ta i mot signaler på 300-1000 mV. Denne funksjonen overvåker musikken i det signalet går igjennom forsterkeren og holder toppene innenfor forsterkerens intervall, som forhindrer distortion fra clipping helt uten å påvirke lydkvaliteten.

Double up!

Philips S6305 sparker godt fra seg med god lyd og krafitg bass, selv ved høyt volum. Om det ikke er høyt nok, kan høyttaleren pares opp med en identisk høyttaler og dermed får du enda mer lyd, i stereo!

Hageparty

Uansett om det bøtter ned eller ikke, spiller det ingen rolle! Philips S6305 tåler rikelig med vann og er IPX7-sertifisert. Det vil si at den tåler å senkes i vann på 1 meters dybde i opptil 30 minutter. Du trenger med andre ord ikke å skynde deg med å dekke til Bluetooth-høyttaleren dersom det begynner å dryppe litt.

LED-lys som blinker i takt

Med LED-lys på hver sin side, kan du høyttaleren dundre i takt med musikken hele natten lang.

Hæla i taket dagen lang (og natten)

Med et krafitg og oppladbart litiumionbatteri på hele 4400 mAh får du en batteritid som holder i opptil 20 timer. Dersom telefonen din begynner å synge på siste refreng og du ikke er i nærheten av en veggkontakt eller powerbank, kan du lade via høyttalerens USB-port. Skulle høyttaleren gå tom for strøm, tar det kun 6 timer før den er helt fulladet.

I emballasjen:

 • Philips S6305
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • USB-ladekabel
 • Hurtigstartsguide
 • Informasjon om garanti
1012566 1012566 Philips Philips S6305 - Black TAS6305/00 Dra i gang festen med, om så det er i hagen eller på stranda! Philips S6305 er en vanntett Bluetooth-høyttaler med to passive høyttalerdrivere og en anticlipping-funksjon som leverer en god og kraftig lyd, nok til å holde liv i festen langt utpå natta. Med skikkelig lyd, fargerikt LED-lys som dundrer i takt med musikken og batteritid på opptil 20 timer, er kvelden alltid ung. Høres bra ut? Husk å send ut nabovarsel! Spill høyt uten lydforvrengning Det har seg gjerne slik at enkelte låter tar seg best ut på full guffe, selv om naboene kanskje ikke er helt enige. Ved hjelp av anticlipping-funksjonen kan du kjøre volumet til topps helt uten at lydkvaliteten lider, selv om batteriet begynner å synge på siste verset. Det vil si at høyttaleren beskyttes mot overbelastning som potensielt sett kan sprenge høyttalerne, ved å ta i mot signaler på 300-1000 mV. Denne funksjonen overvåker musikken i det signalet går igjennom forsterkeren og holder toppene innenfor forsterkerens intervall, som forhindrer distortion fra clipping helt uten å påvirke lydkvaliteten. Double up! Philips S6305 sparker godt fra seg med god lyd og krafitg bass, selv ved høyt volum. Om det ikke er høyt nok, kan høyttaleren pares opp med en identisk høyttaler og dermed får du enda mer lyd, i stereo! Hageparty Uansett om det bøtter ned eller ikke, spiller det ingen rolle! Philips S6305 tåler rikelig med vann og er IPX7-sertifisert. Det vil si at den tåler å senkes i vann på 1 meters dybde i opptil 30 minutter. Du trenger med andre ord ikke å skynde deg med å dekke til Bluetooth-høyttaleren dersom det begynner å dryppe litt. LED-lys som blinker i takt Med LED-lys på hver sin side, kan du høyttaleren dundre i takt med musikken hele natten lang. Hæla i taket dagen lang (og natten) Med et krafitg og oppladbart litiumionbatteri på hele 4400 mAh får du en batteritid som holder i opptil 20 timer. Dersom telefonen din begynner å synge på siste refreng og du ikke er i nærheten av en veggkontakt eller powerbank, kan du lade via høyttalerens USB-port. Skulle høyttaleren gå tom for strøm, tar det kun 6 timer før den er helt fulladet. I emballasjen: Philips S63053,5 mm AUX-kabelUSB-ladekabelHurtigstartsguideInformasjon om garanti Med batteri 4,2 4 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler
 4. Med batteri