Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slitesterk og vanntett Bluetooth-høyttaler fra JBL

JBL Flip Essential

  Art.nr: 1011204
 • Opptil 10 timer batteritid
 • Vanntett (IPX7)
 • JBL Bass Radiator
 • Slitesterkt materiale og robust design
 • Bluetooth 4.1
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
JBL Flip Essential
Slitesterk og vanntett Bluetooth-høyttaler fra JBL

790,-


 • pris: 989,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Flip Essential
Slitesterk og vanntett Bluetooth-høyttaler fra JBL

790,-


 • pris: 1 189,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Flip Essential er en bærbar Bluetooth-høyttaler som passer deg med et ønske om kraftig stereolyd, uansett hvor du befinner deg. Ved hjelp av vanntett IPX7-standard spiller det ingen rolle om du sitter ute i regnet, og med opptil 10 timer batteritid kan du kose deg med godlyd hele dagen lang.

JBL Bass Radiator

Ved hjelp av to passive drivere vil du oppleve kraftig JBL-lyd og stereolyd med heftig bass. Det eneste du behøver å gjøre er kun å koble til enten telefonen din eller et nettbrett via Bluetooth, bla fram favorittlåtene og lytte i vei, samme om du er ute eller inne.

Vanntett og slitesterkt design

Det solide høyttalerhuset laget av gummi ikledd et slitesterkt stoff i kombinasjon med beskyttelsesgrad IPX7, gjør at Flip Essential egner seg godt til bruk. Det betyr at det spiller ingen rolle om du danser i regnet, er på stranden eller hjemme i stua. 

Opptil 10 timer batteritid

Et integrert og oppladbart litiumionbatteri sørger for å velsigne deg med opptil 10 timer deilig musikk. Det betyr at du for eksempel kan lytte til den uslåelige klassikeren "London Calling" av The Clash ca 170 ganger etter hverandre, før du behøver å lade.

I forpakningen:

 • JBL Flip Essential
 • Mico-USB-kabel
 • Hurtigstartsmanual
 • Informasjonskort om sikkerhet og garanti
1011204 1011204 JBL JBL Flip Essential JBLFLIPESSENTIAL JBL Flip Essential er en bærbar Bluetooth-høyttaler som passer deg med et ønske om kraftig stereolyd, uansett hvor du befinner deg. Ved hjelp av vanntett IPX7-standard spiller det ingen rolle om du sitter ute i regnet, og med opptil 10 timer batteritid kan du kose deg med godlyd hele dagen lang. JBL Bass Radiator Ved hjelp av to passive drivere vil du oppleve kraftig JBL-lyd og stereolyd med heftig bass. Det eneste du behøver å gjøre er kun å koble til enten telefonen din eller et nettbrett via Bluetooth, bla fram favorittlåtene og lytte i vei, samme om du er ute eller inne. Vanntett og slitesterkt design Det solide høyttalerhuset laget av gummi ikledd et slitesterkt stoff i kombinasjon med beskyttelsesgrad IPX7, gjør at Flip Essential egner seg godt til bruk. Det betyr at det spiller ingen rolle om du danser i regnet, er på stranden eller hjemme i stua.  Opptil 10 timer batteritid Et integrert og oppladbart litiumionbatteri sørger for å velsigne deg med opptil 10 timer deilig musikk. Det betyr at du for eksempel kan lytte til den uslåelige klassikeren "London Calling" av The Clash ca 170 ganger etter hverandre, før du behøver å lade. I forpakningen: JBL Flip EssentialMico-USB-kabelHurtigstartsmanualInformasjonskort om sikkerhet og garanti Med batteri 4,6 8 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler
 4. Med batteri