Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyden er stor. Størrelsen er liten.

Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black

  Art.nr: 1010254
 • Opptil 12 timers batteritid
 • Talekommandoer for enkel Bluetooth®-tilkobling
 • Stor lyd og dype, lave toner rett fra hånda
 • Luxe Silver eller Triple Black
 • Med innebygd høyttalertelefon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info
Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black
Lyden er stor. Størrelsen er liten.

1 990,-


 • pris: 2 289,-
Legg pakken i handlevognen
Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black
Lyden er stor. Størrelsen er liten.

1 990,-


 • pris: 2 189,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ikke alle trådløse høyttalere er like. Bose har kombinert kraften fra spesialutviklede drivere med stilig anodisert aluminium — for å skape en høyttaler som har et utseende som er like flott som lyden. SoundLink Mini Bluetooth® speaker II ser kanskje liten ut, men lyden er stor. Nå tilgjengelig i Luxe Silver eller Triple Black. Den har stor lyd og dyp bass, selv om den er liten nok til å få plass i hånden. Den svært kompakte og bærbare størrelsen gir deg Bose-lyd hjemme, på kontoret og uansett hvor du er. Den har til og med en innebygd høyttalertelefon slik at du kan besvare anrop fra venner og få tilgang til Siri eller Google Assistant fra iOS- eller Android-enheten din. Talekommandoer gjør Bluetooth-sammenkobling enkelt. Og opptil 12 timers lytting per batterilading betyr at du kan holde musikken gående. 

Arbeid/skole hjemmefra

SoundLink Mini II Special Edition fra Bose kan hjelpe deg med å bli mer produktiv hjemmefra. Enten du vil lytte til musikk mens du studerer, trenger å høre konferansesamtaler (eller personlige samtaler) bedre, eller vil ha tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant, er denne høyttaleren et must å ha på hjemmekontoret.

Treningsøkt hjemme

Vi savner treningssentrene og yogatimene våre. Det er viktig å holde seg i aktivitet, så hils på din venn til hjemmetreningen – Bose SoundLink Mini II Special Edition. Trådløs sammenkobling via Bluetooth® gjør at du kan trene i stuen, i hagen, i garasjen – så godt som hvor som helst.

Produktegenskaper

 • Stor lyd og dype, lave toner i en enhet som får plass i hånden din
 • Luxe Silver eller Triple Black
 • Trådløst
 • Med innebygd høyttalertelefon 
 • Talekommander for enkel sammenkobling via Bluetooth
 • Opptil 12 timers batterilevetid per lading 
 • USB-C-ladekabel medfølger
 • AUX-inngang
 • Stilig og samtidig slitesterkt design 
1010254 1010254 Bose Bose SoundLink Mini II Special Edition - Triple Black 835799-0100 Ikke alle trådløse høyttalere er like. Bose har kombinert kraften fra spesialutviklede drivere med stilig anodisert aluminium — for å skape en høyttaler som har et utseende som er like flott som lyden. SoundLink Mini Bluetooth® speaker II ser kanskje liten ut, men lyden er stor. Nå tilgjengelig i Luxe Silver eller Triple Black. Den har stor lyd og dyp bass, selv om den er liten nok til å få plass i hånden. Den svært kompakte og bærbare størrelsen gir deg Bose-lyd hjemme, på kontoret og uansett hvor du er. Den har til og med en innebygd høyttalertelefon slik at du kan besvare anrop fra venner og få tilgang til Siri eller Google Assistant fra iOS- eller Android-enheten din. Talekommandoer gjør Bluetooth-sammenkobling enkelt. Og opptil 12 timers lytting per batterilading betyr at du kan holde musikken gående.  Arbeid/skole hjemmefra SoundLink Mini II Special Edition fra Bose kan hjelpe deg med å bli mer produktiv hjemmefra. Enten du vil lytte til musikk mens du studerer, trenger å høre konferansesamtaler (eller personlige samtaler) bedre, eller vil ha tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant, er denne høyttaleren et must å ha på hjemmekontoret. Treningsøkt hjemme Vi savner treningssentrene og yogatimene våre. Det er viktig å holde seg i aktivitet, så hils på din venn til hjemmetreningen – Bose SoundLink Mini II Special Edition. Trådløs sammenkobling via Bluetooth® gjør at du kan trene i stuen, i hagen, i garasjen – så godt som hvor som helst. Produktegenskaper Stor lyd og dype, lave toner i en enhet som får plass i hånden dinLuxe Silver eller Triple BlackTrådløstMed innebygd høyttalertelefon Talekommander for enkel sammenkobling via BluetoothOpptil 12 timers batterilevetid per lading USB-C-ladekabel medfølgerAUX-inngangStilig og samtidig slitesterkt design  Med batteri 4,8 12 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler
 4. Med batteri